Lämna

Jag hoppas du läser det här. För mig vågar du inte ta kontakt med, för jag är i detta avsende starkare. För jag har inget känslomässigt band till dig. Jag har inte blivit lurad till att tro att du är mitt livskärlek. Mig har du inte utsatt för förnedring, för du, det är precis de du gör mot henne. Du tänker inte på någon annan än dig själv. Du valsar runt i din egen lilla fantasivärld, där du verkar tro att du är oemotståndlig för alla kön. För vad jag vet så har du själv svårt att välja. Men jag har ett tips, sattsa på dig själv ett par år, så ska det nog kunna lösa sig. Men jag avråder dig - ta avstånd från henne nu och föralltid, för du kan inte hålla på så här mot henne något mer. Hon har faktiskt en son som du måste tänka på eftersom du inte tänker på henne så tänk på honom. Han skadas så fruktansvärt mycket av din egoism, din självömkan och velighet. Han är vårat allt och om jag hör att du har nästlat dig in igen, då har du i alla fall två personer som kommer se till att du kommer springa med svansen mellan bena. Glöm inte de.
Jag är så otroligt arg, besviken och frustrerad på dig, jag bjöd in dig till mitt hem för att jag trodde att du menade alvar med henne, men för sjutiofemte gången har du lämnat henne, med hennes tårar rinnande nerför hennes kind. Du sms hotar henne för du blir arg över någon jag skrev, inte hon. Skärp dig, väx upp, tänk om. Du är arg på dig själv, inte på henne.
Om du ska vara arg, va då de på mig, för i mina ögon är du ingenting som du kanske förstår och jag är inte rädd. Jag kommer aldrig vika ner mig, för i hennes liv ska du aldrig komma in igen. Hon är för bra för dig.

Dagligt

Dagen bestod av att Carro åkte hem till söder kl 06.12. Somnade om efter hej då. Kl 11 vaknade jag. Tränade, lunchade och sedan blev de långpromenad. Ingen post har jag fått. Har ångest för den stora rest-skatten som kommer att komma - som tur är ska den vara betald i november, i like. Jobbar dubbelt imorgon och på lördag. Sedan ska jag spendera massa tid med R. För det var ett tag sen nu. Snart är de "lång ledigt" skönt. Fram över blir de bara tråkigheter i form av Begravning och sånt trist. Usch. Livet är tråkigt ibland.
Nu ska jag äta upp min frukt och sedan disk upp och köra en runda och sedan blir de duschen och middag innan Therese kommer förbi en sväng. Gött. Saknar vännerna lite extra dom här dagarna när man känner sig lite liten.

Ibland går det lite för fort.

Ibland blir man hjälplös, för man är rädd att en vän ska fara illa. Ibland blir jag ledsen för att människor faller för frestelser, frestelser som inte är bra. Ibland så kan jag tyvärr inte göra mer än acceptera, men jag kan bli ledsen, sårad och förrvirrad. Jag kommer alltid vara dig nära, stötta, finnas - men ibland så förstår jag ingenting.
Ibland känner jag mig hopplöst liten och hjälplös och oftast så skulle jag ville ruska om dig, säga stanna upp, stanna och var. För livet går inte inte i 180km/h, du hinner med allt. Men kanske inte just nu. Du är min äldsta vän, den som betyder mest. Men jag blir så orolig. För jag vill att du ska få leva i harmoni, leva ett lugnt och behagligt liv. Lämna mig aldrig, försvinn aldrig. Du är en så underbart kreativ kraft i mitt liv, någon jag alltid kan dela mina tankar, känslor och funderingar. Jag älskar dig finaste vän. Du är otroligt värdefull för mig.

Saknad

Min farfar har gått bort, plötsligt. Saknaden är stor, för stor. Du var bäst, på alla sätt. Jag kommer alltid se upp till dig. Ta hand om dig där uppe bland molnen. Älskar dig.

Dagligt

Åter på jobbet igen. Känns bra. Imorgon kommer Carro - så efter jobbet blev de stooor-handling, massa mys ska vi ha. Sedan har jag även sparat massa pengar, fixat räkningar, betalat mamma o bror och har massa pengar över - i like! Ska spara lite mer helt enkelt. Nu har jag städat klart och fixat så nu ska jag bara köpa massa musik på Itunse, sova och njuta av livet! I like allting just nu. Tack mina fina vänner. R gör ju ganska mycket han med att jag mår som jag gör.

23 Mars

Nu har jag precis kommit in från min kvälls promenad. Jag går alldeles för snabbt, så fast att jag går väldigt ångt så blir de aldrig så länge som man kan tro. Typiskt. Har precis varit och köpt lite Äpplen som jag har mumsat i mig med lite hasselnöts röra, super bra tips om man vill ha lite sött på kvällen, men inte vill stoppa i sig massa onyttigheter. Så nu ska jag bara njuta av min ledghet, tyvärr är de ju inte ett bra program på tvn, så blir en film eller två. Typiskt att R ska vara borta. Minus poäng på honom där :). Vi kommer inte ses förens nästa måndag och då max 1h, för sen ska han till Stockholm med jobbet. Suck. Aja. Sen har jag tagit på mig lite jobb, 27/3-28/3, 4/4, 18/4. Kan vara bra att ha lite extra i fickan.

Sundsvall

Sundsvall. Helgen. Upptåg. Skratt. Lycka.
Vi anländer till Sundsvall vid 10.22, blåsigt ute - men taggad var vi. Skratt på tåget innan gjorde oss i stämning. Staden var lugn, för lugn. Vi gick in på In - Gina, Lagerhaus, Cubus och massa annat. Men staden var inte så shopping vänlig som vi trodde, Zara var igenbommat, affären hade gått i konkurs. Vad har hänt? Inget bra lunchställe, så vi gick på Wayn´s. God sallad, god Chai Latte - men dålig personal. Vi satt och pratade, skrattade och myste. Sedan gick vi in på Myrornas - underbart med second-hand fynd. Sedan gick vi mor Hotellet, allt gick super och ingen märkte att vi var 4 i rummet fast vi betalade bara för 2. We like it, alot. Vi drack, myste, pratade och kikade på tv. Sedan blev vi festfina för middagen. Middagen var super mysig. Själva utgången blev lite utav en besvikelse, så som shopping utbudet. Så vi gick hem, åt snabb-mat och kikade på dålig 90-tals porr på tv1000 och skrattade oss till sömns.
Uppvaknadet gick bra. Frukosten var underbart god, vi tog 3-4 rundor på frukost-buffén. Vi kunde ha stannat där. Innan tåget hem körde vi en snabbis på stan igen.Tågresan hem var nästan roligast, mycket skratt, tankar funderingar. Många lyfte nog på ögonbrynen, många tänkte nog - håll käften. Vi kan bli lite väl mycket vi 4:a, som Nina sa - en av oss räcker gott o väl. Men våran grej är att vara som våran stora förebild: Tiffany Persson - Känd åh smal, känd åh smal ! !

Work

Daglig dosav motion: träningen har gått på super. Cykel 20 min, joggning 20 min, 3 sett armar, ben, mage. Långpromenad ikväll på 60 min. Sedan 3 sett igen. Likadant imorgon. Måndag och Tisdag är mina träningsdagar, sedan är ons-fre mina 60 min power-walk dagar plus setten. Helgen blir det någon enkel promenad och vila.
Ätit en super god päron-vanilj shake till frukost sedan blev det kyckling och wook grönsaker till lunch och middagen bestod av Brocoli och Kyckling. Mellanmål för dagen blev äpplen röda som kärleken.

22 Mars

Helgen var underbart härlig. Återkommer med detaljer.
Livet är ganska fint just nu, snart kommer både Lilly o Carro - mina systra. Längtar. Dom håller mig sällsis tills R kommer hem från Alperna. Många dagar kvar. Mitt badkar har rosa och röda hjärtan i sig, så man inte halkar. Fint så de förslår. Imorgon ska jag städa och tvätta, göra hemtrevligt till Carro kommer och hennes lilla mage. Åh. Kärlek, är de inte fint? Tack.

4.


Fyra tv-program jag brukar se: Satc, Dokument utifrån, Kalla fakta, ANTM
Fyra saker jag gjorde i går: Cyklade, sov, åt, kramades
Fyra saker jag längtar till: Sundsvall, kramar, sol, lägenhet
Fyra saker som står på min önskelista: Lägenhet, torrt på marken, resa, lugn
Fyra saker jag avskyr: Elakheter, ångest, räddsla, trötthet
Fyra saker jag tycker om att göra:  Sova, umgås, kramas, träna
Fyra saker jag åt i går: Kyckling, Banan, Blåbär, Soppa

Korthus.

Om. kärlek är som ett korthus, vad händer då när de faller ihop?
Ibland faller saker ihop oavsett om man har tänkt det eller ej. Antingen står man där med ett brustet hjärta eller så går man vidare. Eller så tar man tid för sig själv, stannar upp och bygger upp sitt eget korthus innan man bygger ett nytt ihop med någon annan. Ibland gör man misstag, men för ofta felar man för någon annans räkning istället för att ta tu med sig själv. Har gjort de några gånger under mina snart 24 år, misstag.

Jag. trodde att mitt korthus var stabilt, tejpen som jag använde verkade hålla. Men man får aldrig fuska sig fram, ett korthus ska stå av sig själv. Det är där felet görs. Det går inte att slinka igenom, man måste göra det rätt. Om det blir fel, gör om och gör rätt. Det tar tid.

Mitt. kort hus står fortfarande och darrar, men det känns någorlunda stabilt. Starkare blir det. Mitt andra korthus är bara påbörjat, men det känns bra. Det känns stadigt. På något sätt så känns det som att jag har hittat rätt. Jag vill inte vara ett löv som flyger fritt i luften, jag vill vara ett löv som ligger ner. Precis som mitt korthus, stabilt.


19 Mars

Promis på morgonen, super härligt. Sedan blev det några sett: mage, armar, ben. Även lite kondition.( Funderar på antigen en runda i skogen eller 1 mil på cykeln som jag vanligtvis gör) Känner mig pigg och utvilad, somnade vid 22 igår. Behövligt. Dagen tänkte jag spendera mesta dels i hemmet, med balkongen öppen och njuta av de fina vädret. Ska även hinna med en solning, packning inför helgen med tejerna, lite plock. Sedan blir det mys för hela slanten här hemma med mig själv, ska unna mig något smarrigt och bara njuta av ett jag är ledig. Imorgon ska jag luncha med mamma och sedan sola. Sedan hem till mamma en sväng för att sedan sova hos Tess och kika på skräckis. Kl. 8. åker vi på lördag. Kommer bli så kul.

Läget

Kikar på lägenheter. Inte hyres, utan bostadsrätter. Finns så otroligt få ute just nu. Trist. Men sett några fina iaf. Runt 4st. Åh en var helt ljuvlig. Lantlig men endå ny. Så fin, med trägolv, jätte fint badrum och mysigt kök. Någon där ute? Tomten kanske. Aja, nu ska vi inte drömma för mycket. Som jag skrev förut, man lever för stunden. Obs. Inte lägenheten, men de är fint och lantligt. Är ju trotts allt från "landet". Har ju till och med haft en ko. Ha.

18 Mars

Förändring. Nu. Det behövs. Själen. Kroppen. Allt säger stopp. Nu är det slut på allt dåligt. Bara bra saker. Lugnt. Stabilt. Detta kommer jag att eftersträva, platsen kommer vara hemma. Tills förändringen är klar. Nu och inte någon annan dag. Det känns bra, men känns som en evighet. Men så är livet. Man lever för stunden.

Dagen har spenderats på träningscykeln. Sedan blev det lunch på stan med Therese och lite shopping. Köpte ett par byxor som jag kan ha istället för jeans då jag jobbar i alla mina jeans varje dag. Så less på jeans just nu. Vi blev bjudna på efterrätt av Hang, gött. Sedan tog jag bussen hem och nu inväntar jag pappa och sedan blir det till att sola, äta middag samt en kvällspromenad och 3 sett mage, armar, ben. Efter det blir de Angelina och mys. Längtar.

Kväll

Nu har jag tränat klart för dagen, så nu kan jag bocka av allt för denna dag.
Pratat med Lilly på eftermiddagen, väldigt givande samtal. Hoppas för dig. Du är en underbar person. Annars så har jag inte gjort så mycket mer idag, ganska tråkigt, mest tränat och kikat på massa Satc. Inte så fel. Har fixat med räkningarna och månadens budget - ser lovande ut då jag fick 700 minus på hyran och sänkte elen med 200kr. Gött. Här ska det sparas. Imorgon ska jag kila ner på stan en sväng; behöver fixa ett nytt legg, köpa kläder åt pappa. Fixa lite inför Sundsvall - för snart far vi tjejer. Ska bli så kul. Kommer vara så härligt att få vara borta med personer som är super, massa mys, shopping och partaj. Kan inte bli bättre. Blir nog även till att kika på hela säsong 5 på Satc.

Har inget vettigt att skriva, känns ju så där. Inge kreativ just nu. Men kan ju komma när som. Ibland förundras jag i alla fall över människors bristande empati samt förmåga att vara männsklig och varm - när saker och ting inte är på topp. Jag ska se till att det blir ett stopp för detta hyckleri. Snarast. Nu blev jag så där frustrerad igen, men jag blir alldeles matt av detta. Ibland så vill jag förändra, väldigt stort. Jag vil inte var en förbipasserande, jag vill vara den som säger nej!

17 Mars

Hunnit med en hel del: 40 min promenad, 30 min cykel, mage och ben träning. Skönt. Bara två sett mage kvar och ett sett ben och 2 sett armar. Sen blir det bara mys hela kvällen. Ätit lunch hos mamma och köpt massa god frukt på kvatnum. Väntar på att kantarell soppan ska bli färdig så jag kan äta middag och sedan blir det en hemma-gjord banan o kiwi smoothie med blåbär och hallon till "efterrätt". Mums.

Dagen

Som sagt sjukskriven. Inte mycket att göra åt de. Dock "ledig" fram till nästa onsdag. Känns ju sådär. SEn har jag gått och blivit förkyld, lite för mycket för kroppen just nu. Skulle ha tränat igår men somnade kl 17. Hann dock med en raskpromenad till stan på dagen. Idag blir det tvätt och hem till mamma för att fixa lite saker. Blir även 1 timmes raskpromenad, cykel och mage, armar ben sett. Sedan blir det mys i soffan. Behöver ven kola upp tåg till Lilly. MIn finaste vän och syster.

16 mars

Sjukskrivit mig, shoppat en klänning. Gått till stan. Tränat. Somnat. Slingat. Tröttast.

Blod

Sjukskriven i 5 dagar. Pekfingret är inte helt längre. Blod i mängder. Stort vitt på mitt finger. Återkommer.

Lycka

Mina fina vänner ni är underbara! Vill se gungstol snarast *hint*
Kom hem tio över sex, direkt på cykeln och ett 30 min pass, sedan mage, armar, ben övningar och en raskpromenad imorse till stan. Det var behövligt. Nu är jag slut i kroppen, så nu somnar jag tidigt vilket var min ideé med de hela. Kommer jobba samanlagt 25h på dessa 2 dagar, det är 5 mindre än vad jag normalt gör på en vecka! Så jag kommer vara helt slut på lördag efter jobbet. Det är värt de. Kanske?!.
Lilly jag vill gärna sitta i stolen snarast. Vill även dricka te, prata strunt, äta din goda mat. Skratta. Måla med Elliot. Ger er kärlek och kramar. Längtar.
Carro - längtar tills vi ses min fina vän (L) du och bebis betyder. Mer än mest. Saknar allt med våran tresamhet, tjejer.

12 Mars

Sitter här med min hallon och blåbärs smoothie. Trött som ett litet as. Blev 10h jobb igår och förmodligen blir det 8-02 imorgon, ska på fh och köra bar på Pigalls klassfester, 83:ornas. Jag och bara en massa 25 åringar. Jag gillart! Dock ska min jobbiga bror dit, får väl se hur de går :) ska ge han vatten! Sen blir det jobb 08-17 på lördag - sen kommer jag vara slutkörd. Ska ut och äta efter jobbet på lördag, sen ska jag sjunka ner i soffan och somna till något bra.
Igår var det sådant fint väder så jag gick till jobbet och idag ska jag göra det med, så härligt solen lyser - bara snön försvinner så är det ju tipp topp! Hunnit köra pass igår och ska även hinna med ett pass plus cykel idag.
Nu ska jag äta klart. Over and out.

Dagligt

Har hunnit med massor redan nu, känns så skönt. Nu sitter jag och kikar på lite antm 3 och äter lite frukost. Snart ner till tvätten igen och sedan städa klart. Flyttat om lite här hemma, mest bara de gröna. Jag är ju ledig kan ju inte slita för mycket. Måste ju få vara ledig min sista dag på veckan, visst söndag. Men lång dit.

Har i alla fall börjat ledsnat rejällt på vissa saker runt omkring. Känner mig lite sårad. Men de går över. Jag vet själv att jag är bättre, jag är bäst. Nu har jag i alla fall bestämt mig för att gå vidare. Känns skönt men tomt. Det har ju varit en stor del av mig, en sådan lång tid. Men jag är både starkare, bättre och mer värd en de där.

10 Mars

Varit uppe sen 07.00 - tvätt stod då på schemat och gör det till minst kl 11.00. Sedan blir det storstädning, diskning, klädsortering och annat som inkluderar formen städning. Sedan blir det lunch och sedan träning. Igår hann jag med en promenad på morgonen och ett pass mage och en tur på tränings cyckeln.Imorgon blir de jobbet igen,  4 dagar framåt.

Orkade inget - ligger hemma och är helt tom i kroppen. Sjuk igen förmodligen. Suck.

8 Mars

Idag vill jag hemskt gärna flytta ihop. Spara pengar, leva livet, få en lägenhet i stan så jag inte behöver komma hem så sent. Börja studera igen, kämpa för andra, vara stark, kör på, vara arg, vara kär, vara ledsen. Åka bort, träffa Andreas, titta på Satc hela natten, dricka te, kramas, säga nej. Titta på dig, säga nej en gång till. Vara mig själv, vara självsäker, vara du. Fika på stan, äta en banan, träffa dig, säga hej. Sova, bada, dansa, flippa ut, trippa ut. Sticka bort. Åka till Carro, kramas med Lilly, måla med Elliot, samtala med vänner. Gå och vinna pengar. Lyssna på dig.

Tre saker


Tre jobb jag har haft: Bartender, It-designer, Filmfotograf
Tre platser jag har bott på: Härnösand, Luleå, Östersund
Tre saker jag gillar att se på TV: Criminal Minds, Mia och Klara, Dokument Utifrån
Tre favoriträtter: Svamp och bambuskott, Pannkak, Max Green Mål
Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu: Hemma hos Lilly, Hos Carro, Cardiff

En av de som betyder mest.

Gammalt, men stämmer för alltid. Ränderna går aldrig ur en tiger.
Jag älskar dig så innerligt, så varmt. Du är vacker på både insidan som på ut sidan. Dina varma ögon, din näs "rykning" när du skrattar, ditt sätt att förhåla dig till ord. Som jag har skrivit förut, du är en magiker inom det skriftliga. Du är även en konstnär inom lindring, förstånde och fördjuppning. Du kan måla som få, du kan förvandla en aldaglig person till en eldig själ genom din sminkning. Du har blivit lycklig lottat att vara bra på så mycket, men det du är bäst på, är ändå att vara mor åt din underbara son. Så lugn, metodisk. Älskvärd, förstånde och mjuk. Men ändå rättvis, stark och klar. Varför jag älskar dig så mycket är för att du är en riktig person, ingen som gömmer sig bakom en mask, man får det man ser. Du finns där, alltid. Stöttar och förstår

Gårdagen. Dagen.

Precis när jag skulle stänga, så fick jag ett samtal av min chef på andra jobbet - kan du jobba 2 timmar på teatern ikväll. Jag svarade -javisst. I tanke att de just var bara 2 timmar. (helt slut efter förra och denna veckas jobbande, varit mkt). Kom hem kl. 22. Däckade med filmen Mr & Mrs Smith. Fan va Jolie är snygg. Ge mig. Nu sitter jag åter igen på jobbet - sms:ar med Lilly om allt o inget - finaste vänenn. 
Just i denna stund så kom ett väldigt bekant leende in - en fin vän är hemma. Kan inte avslöja än. Men har saknat henne. Gud vad kul. Nu blir jobbet lättare. Vänner är bra för själen. Som en motors olja. Lilly skriver så inspererande på sms:en.
Snart måst ejag stänga ner och fokusera på jobbet. Sen blir de middag hos pappa och sen hem till soffan och en kudde. Vila. Vila. Vila. Mer behövligt än på länge.

Skorpor

Tittar ner på mina händer, såriga från jobbet. Små små sår som gör ont, speciellt efter att man har använt starkt städmedel. Livet är på riktigt. Det gör ont, det går över.
Det är väligt tyst här. För tyst. Just nu i denna stund vill jag vara hos Lilly i Stockholm. Vill så gärna var med henne där en helg, bara leva. Följa med henne på alla hennes upptåg, låta henne vis mig sitt Stockholm. SItta på något kafé, bara insvepa känslan. Blir de till vår?

Några gånger i månaden får jag en stark ha känsla - jag vill till stockholm en helg. Bara vara där. Jobbar bara helger nu fram till slutet av maj så väldigt svårt att få någon tid till en resa ner. Men i påsk är jag ledig fre-mån. Men då är de mesta stängt. Synd. Kanske får fira påsk hos de som berör? Lilly?.
Fick i alla fall ledigt för att åka till sundsvall över helgen. Det kommer blir speciellt. På många sätt. Kommer tänka mycket på en speciell person som inte finns här med oss längre, tänka på hur nära men långt bort jag är från Lilly o Elliot. Tänka på mina dagar med Robert, det var kul. Sundsvall har såna fina stunder.

Sår, sår som aldrig läker. Sår som gör ont. Sår som blir större. Infekterade. Sår.
Har vi inte alla sår.


6 Mars

Sitter på jobbet. Fixat klart allt, ätit frukost, haft några gäster. Nu försöker jag invänta "stormen" eller horderna av folk. Ha. Inget sådant tyvärr. Inväntar min kollega Maude. Då har jag någon att prata med i 4h framåt.
Sitter och dricker Earl Green med honung - rekomenderar de. Två yngre män sitter en bit bort och snackar om gårdagens bravder och vad som kommer att ske ikväll. Jag väljer att inte lyssna. Ibland kan man försvinna in i andras sfärer och bli lite väl tagen av stunden. Detta rekomenderas ej. Från tvn hörs ett mummel. Jag tror att jag kan avskilja de, någon sport som går. Förmodligen hela dagen. Då trivs männen där hemma Nu lät jag dömande igen.
Vädret ser ganska dystert ut. Imorgon är det helg efter klockan17.  Längtar, verkligen. Ledig i 3 dagar .- underbart. Nu ska jag återgå till mitt här i den lugna oasen.

Kyss


Tänkte på en kyss idag. En kyss som var/är väldigt speciell. Jag kom till och med ihåg vad jag hade för kläder. Detta var för 7 årsen. Satt med Lilly i korridoren. Ha. Tänk vad massa tok man kommer ihåg. Over and Out for Today.

Dagen

Lyssnar på Melissa. Har nyss kikat på lite tv. Arbetet gick som vanligt på rutin, små segt. Sen åkte jag hem och la mig och vilade, sen blev de middag. Efter middagen fick jag en ny "push" så då körde jag 45 min träning. Skönt, då somnar jag bra ikväll (snarast). Brittan är min o Nadjas absoluta favvo. Tränar alltid till hennes musik, de funkart liksom. Om hon kan så kan vi alla.
Sen tog jag en dusch och sen drack jag en kopp Thahiti te med honung och lite hårdbröd. Mums. Händer inte så mycket när man jobbar från 11-18. Imorgon händer ännu mindre då jag börjar 8-18. Snark. Ringde min fina vän Carro på jobbet, brukar göra de. Saknar henne så man tar ju chansen man får för att höra henne iaf. Lilly ringde imorse, hon är för underbar den tjej - i love båda. Mycket. Han även säga hej till Tess innan jag åkte hem. Nu ska jag fixa lite och sen sova, gäsp. Less på att kliva upp tidigt nu :)

5 Mars


Vaknat. Pratat. Tränat. Dusch+Fix. Frukost. Surf.  Snart: Promenad till jobbet, Jobba 7h. Hem.

4 Mars


Dagen i korthet: Promenad till arbetet, arbetet 4h, middag på kina, samt en liten mjukglass med vitchocklad topping och mys med Tess. Skjuts av Roger hem, vila framför tv:n. Träning 50 min. Snart en kopp vanilj te och Satc.

Natt


Nu blir det sömn sedan ett uppvaknande vid 8. Tramp, dusch, frukost och sen stamp ner på stan. Arbeta 4h. Sen -I love kines.

Kär(Lek)

Vart tar kärleken vägen?
Försvinner allt bara på en sekund? Tar allt bara slut, den sekunden man väljer att inte leva med den personen man har träffat, lärt känna, skrattat med, sovit med. Nej, det vet väl alla att den inte gör? Men osäker är jag, för ibland känns de som att de gör de, alltså tar slut på bara den sekunden. För hur annars går de till när man slutar helt upp att säga hej? Hur kan man inte säga hej, ta en fika, skriva en rad eller liknande? Är det just för att för den personen som känner/agerar så - har förlorat sin kärlek, att den har försvunnit? Eller är det för att den personen döljer en sanning? Vart tar all kärlek vägen?
Jag har inte älskat många, men de få förundrat för just den starka gesten – borde veta det vid det här laget. En han var mäkta bra, bra på att få mig att leva, få mig att skratta, uppleva. Vi förlorade varandra på vägen efter att kärleken försvunnit. Nu är vi ett minnet blott, någon gång stöts vi på, gestikulerar, pinsam stämning och ett hej. Hur kan de bli så? När man levde så länge, så tätt in på? Det är just de, vart tar kärleken vägen? En han älskade(ar) jag än. Fast att han kanske nte vet det, fast att vi aldrig hann utforska det som skulle bli de bästa. Vi fann varandra, när vi båda behövde lyckan, drogen. Kärleken. Men vi har alltid de. Jag vet att han och jag är för evigt samman länkade. Tack för kärleken. Sen så har min kärlek spelats ut, det tar tid, man kommer tillbaka. Men som så många gånger förr, så träffar man på nitar i kärlekens lotteri. Dessa tar tid, dessa gör en liten, svaga, annorlunda, dumma. Men på ett sätt så gör dom oss starkare. Men just i mina fall, så har verkligen kärleken gått sin väg.
Ibland har jag blivit så arg, så arg för att någon leker med ens känslor, ens innersta. Men så plötsligt så står jag där själv och gör det samma. Då känner jag mig som en feg, dålig och ångest beroende person som undrar - vem fan har jag blivit? Jag är absolut inte guds bästa barn, det vet speciellt mina två systrar och min fina familj på Frösön. Alla gör vi misstag, misstag som gör oss mänsklig, svaga, ängslig, men samtidigt en gnutta eller förhoppningsvis väldigt mer förnuftig. För det är med ens vänner man ser att alla gör misstag, men man blir aldrig dömd för misstagen. Det är just det, den kärleken kommer aldrig jag behöva undrar – vart den tog vägen. För den kärleken består.


Dagen

Klev upp vid 8 imorse fast att jag var ledig dag, typiskt. Blev en stadig frukost, bestånde av havregrynsgröt, hårdbröd och en kopp te. Sen gick jag till mamma, var så skönt och behövligt - luft rensar. Alltid. Sen gick vi på Ixo och Trico. Sen blev det en sväng på kvantum för att handla lite nödvändigheter. Fick en fin ny blomma av mamma, passar så bra i köket. Sen när jag kom hem, fixade jag i sovrummet samt med kläderna som låg huller om buller. Skönt att få de avklarat. Sen blev de till at fixa middag som bestod av wook-grönsaker, massor av svamp, lite kyckling. Mums. Sen så vart de ett pass på 80min samt en massa övningar och efter de en skön dusch. Nu har jag precis satt mig i soffan och ska kika på något på tvn med mitt vanilj te. Sen blir det bums  i säng, ska ju jobba imorgon. Sen middag och stan med Tess.

3 Mars

Idag är jag ledig. Behövligt. Ska iväg till mamma nu och hämta ut ett packet och umgås lite med henne, sen hem och laga lite matlådor tror jag och försöka få en tvättid. Ikväll ska jag bara vara med mig själv. Så skönt. Igår bokade vi hotellet till Sundsvall - så den 21 Mars smäller de. Imorgon ska jag och Tess gå på stan och äta middag på Kina. Mys.  Sen återgår jobbet fram tills på Lördag kväll. Sen är jag ledig som vanligt i 3 dar. Härligt.
Åter kommer.

Ständig förändring

Känslan av att saker, tankar, känslor, ting - försvagas. Är inte långt borta i mitt liv. Ständigt nära, men ändå långt bort. Ibland vill jag ta semester från livet. En lång semester. Men just nu bara en god natts lång sömn.
Just nu mår många i min närhet bra - det känns förträffligt bra. Det ska alltid vara så, men få förunnat. Så är det så kallade livet. Väldigt ofta - inte som man har tänkt de- Men få tal gånger för underbart för att vara sant. De är dessa stunder vi alla längtar och söker efter, de är på något sätt så vi överlever vardagen. För vad vore livet utan hoppet?

Tankar kring min förändring; Jag blir lite små rädd över hur jag har förändrats från mini-eremit - till en social person - på en relativt kort tid. Det känns väldigt bra - men samtidigt väldigt ovant. Förändringen tog fart den dagen jag flyttade till Härnösand med mina två systrar. Jag blev helt enkelt en mer mottaglig person för människor i min närhet dygnet runt. Jag har aldrig trivts i andras sällskaps särskilt bra, en person och ingen mer. Men vi bodde 4st i en mysig 3:a och de gjorde mig mer männsklig. Jag lärde mig mycket tack vare dessa två underbara vänner. Nu går de inte en dag utan att jag saknar familjelivet med middag på bordet, mys, samtal, skratt, gråt, bråk och glädje. Just nu är vi väldigt splitrade - Lilly är kvar i Härnösand med Elliot, Carro bor i Oxelesund med finaste bebis i magen och jag är i Östersund. Långt borta helt enkelt. Men vi har alltid varandra oavsett hur långt bort vi är. Våra band till varandra känns starka och de kommer bli mer tåliga för slitage för var dag som går. Så jag känner bara en stor glädje över att jag har två så fina systrar i mitt liv. Tack.

1 Mars

Helt slut i kroppen - imorgon är sista morgon passet på någon dag iaf. Skönt. Har fått handlat en massa nu iaf, så skönt. Min pappa är bäst. Nu kan jag ha folk här hemma utan att skämmas :). De finns mat för ett mindre kompani. Nu blir de promenad till nedre delen av torvalla och middag - sedan film och sen sängen. Pronto.

Tänker på dig nu. Du finns alltid i mina tankar gumman. Vi finns här. Kom hem nu! Du förtjänar så mycket bättre, älskade vän.

RSS 2.0