Dagligt.

Idag har jag arbetat  i 4 h vilket är skönt ibland. Imorgon är jag ledig, så då ska jag och kära mor ut och leta lite saker. Ska bli mysigt, sen ska jag försöka få en tvättid - men min modul är försvunnen. Typiskt. Annars strålar livet på i sin takt med mycket lycka och ro. Saknar dock som vanligt vid det här laget alla mina vänner där ute. Men ni kommer eller jag. Snart. Har gått och vridit axeln så en nerv sitter i kläm, gör ont som bara den. Ganska tråkigt faktiskt. Cykeln har kommit hem nu i alla fall, så nu är de 2 pass per dag plus promenad - det är så skönt. Sen så har man ett års kort på badet och gymmet, tack vare mamma och hennes fina jobb. Det kallas kontakter. Så nu har man något att göra på kvällarna när man har slutat arbetet. Helgerna spenderas oftast i sällskap med Andreas. Tycker om han.


Trist.

Blir ganska fundersam kring en mycket nära person. Varför och varför? Det visar vem du är, att du inte bryr dig om oss. Vi tänker inte vara där för dig. För man kan inte försöka så mycket som vi har och inte få något tilbaka. Tillslut lägger man av och inser att resan tog slut för länge sen. Resan var lång och kort på samma gång. Banden är försvunna för länge sen.

Brev.

Skrev ett 2 sidor långt handskrivet brev till dig, du som var så bra, du som va den där kloka, mogna, snälla och omtänksamma människan med full respekt för dig själv och andra. De ligger på mitt köksbord. Ska jag eller ska jag inte? Nästa gång jag ser dig på stan, då ska du få det. Då har jag sagt mitt och då kommer vi aldrig säga hej, aldrig ses. Undvika varandra på riktigt och du kommer tycka ont om mig - för 2 årsen hade jag aldrig och då menar jag verkligen aldrig vågat lämnat det till dig. Men nu, nu är jag så över de. Jag vill inte bli placerad i samma fak som dig och din värld. Jag vill bara ha bort de. Allt.

Ett meddelande.

Motgångar gör oss till bättre konstnärer, för vi finner inspiration ur den.

Du är.

Sitter här på sängen. Fönstret är öppet. Det blåser ute. Mycket.
Du ligger här vid min sida just nu, sovandes. Det är fint.
Du är fin, för fin.

Sant.

Ibland slår de aldrig fel. Jag vet de nu. Varför man gör det om och om igen är för mig en gåta.

Kvällen igår.

Blev bara en massa mys igår med finaste Linn. Hon är för söt. Nu har vi klivit upp, ska strax i väg på arbetet. Idag kanske de till och med kommer en del kunder då solen lyser och värmen finns. Kan ju bli så att dagen går relativt fort. Ja, tack säger jag då. Efter arbetet ska jag hämta cykeln som jag inte kunde igår, sedan ta tag i disken innan Andreas kommer. Så ikväll blir de bara en massa mys. Mysigt helt enkelt.

Film

Nu sitter ja och Linn och myser till Idol. Ätit massa gott. Återkommer.

En dag.

Igår kom du, vi somnade ganska fort. Du är för fin.
Kom nyss hem från arbetet och frisören samt dagens andra arbete. Nu blir det lite välbehövlig sömn sedan blir det stan imorgon för fika med tjejerna, hämtning av tränings-cykeln samt städning. Blir mer imorgon.

Bra.

Trodde inte att vi skulle ses på ett bra tag - men så kommer du snart. Happy.
Har precis målat alla mina 20 naglar, färgat ögonbryn, fransar, solat och duschat. Så nu är det bara frissan imorgon med en klippning och färgning - sen är jag redo att möta hösten/vintern. Jag mår bra, det känns bra. Inte för bra - bara bra och det gillar jag skarpt. Mina vänner mår bra och de är de bästa.

Prat. Snack. Vad vi än kallar det.

I fredags kom Andreas, blev en sen middag ute på stan. Lördagen blev väldigt höstig och mysig, stros på stan, en kaffe och massa skratt. Sen middag igen och sen massa film, kramar. Söndagen sov vi bort, sen en pizza och massa film och en massa prat om vad/ hur /vart. Saker som får mig att tänka, skratta, gråta. Bli glad, lycklig, varm. De är så otroligt skönt att kunna vara sig själv i alla lägen och bara kunna säga precis de man tycker, känner och tänker. De gör mig varm. Tack.

Fröken Svår.

Ja, du drar med mig i ruset. Happy as a fish. Fiskar är lycklig - eller dom är lycklig när dom får mat. Glupsk. Såg de igår med Andreas - vinet gjorde mig berusad, freaky och happy. För mycket av det goda är för gott. Han kommer snart. Men vi ska inte på dansgala bejb, bara mys mys mys och ännu mer mys. Har utlovat massor av freaky stuff. Haha. Illa.
Dansa inte för mycket. Längtar redan. Ni är så välkomna. Fint, fint, fint.

Episk eller kort novell.

Ibland är inte allt så rättvist. Men som du sa - vi får ha kul så länge de vara. Du åker om några månader. Då är allt över och vi går skilda vägar. Bye bye liksom. Men lycka är fint och inte för evigt.
Sitter på mitt vardagsrum golv, lyssnar på Melissa. Säger som Lilly - Melissa sätter ord på mina känslor - när jag själv inte förmår (sen en tid tillbaka har jag känt mig trött) (allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort). Varför blir man alltid så liten när man är med honom? Honom med stort H??? Det blir nog ingen episk kärleks historia, här inte. Men en kort och intensiv. Som en bra novell - eller smaskig. Tänkte på honom igår, han som jag kallar R. Vi flickor är tokigt dumma. Insikt. Ibland förstår jag varför vi sitter där med tårar i halsen och olycka vid 40. Bara för att vi behöver lite vildsinthet.
Nu har jag fått sockerdricka i benen... Mitt hår är långt och vågigt och jag känner mig som en liten hippie. Medans han ser ut som - a million bucks! Han är så charmant, elegent, en riktig karl. Så skulle han själv ha utryckt de.

Dagens.

Blev en slapp lördags förmiddag. Vaknade vid 10, kunde inte somna om som en viss annan gjorde. Så klev upp och bloggade lite. Senare blev det en mysig lördags-frukost och en massa skratt. Sedan en liten lördags tradition - CBS 60 Minutes, sedan Top Gear. Mycket skratt och morgon lakrits. Sedan åkte vi ner på stan - underbart väder idag, latte och mys och middag. Nu åter i hemmets lugna vrå. Ensam.

Bubblor.

Du får mig att må så bra just nu. Igår var det fint, jätte fint. Fast du var så trött, men tror sorben gjorde dig lite livligare. Varför kan man inte äta ute varje dag? Nej nu måste jag vara iite mer realistisk, det går ju liksom inte. Budget my ass. Du är så bra. Punkt slut. Du sover, jag är uppe. Ledig - lovely.

Vad?

Nu nu nu.
Då då då.
Hej hej hej.
Nej nej nej.
Ja jaj ja.
Fan fan fan.
Kött kött kött.
Kärlek kärlek kärlek.

Låten.

Fix you är så otroligt vacker, rå och verklig. Precis som livet och kärleken som kommer med den. Nu ska jag ta och lägga mig och somna, somna med längtan efter någon, någon som berör. Någon som får mig att känna mig bra precis så bra som jag är. Är en korp vacker? Det tycker du. Du är fin. Jag tycker om dig. Mycket. Kom ner från fjällen.

Fix You

When you try your best
but you don't succeed
When you get what you want
but not what you need
When you feel so tired
but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming
down your face
When you lose something
you cannot replace
When you love someone
but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears stream down your face
When you lose something
you cannot replace
Tears stream down your face
And I

Tears stream down your face
I promise you I will learn
from my mistakes
Tears stream down your face
And I

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you.

Vardagen.

Funderar en massa. Jag mår bra, ja. Trött. Men glad. Hittade massa tröjor till min fina pappa. Det är fint att handla till någon annan, det reder sinnet på något vis. Hann även med lite till mig själv och till någon annan.
Nu måste jag ta tag i disken och sånt tråk. Varför är allt sådant så tråkigt? Jag vill sitta på fik och snacka skit med mina vänner.

Prima som en liten ballerina

De finns någon där ute som får mig att le, får mig att skratta som aldrig förr. Snäll, givmild, ärlig - mogen. Som gör att jag ser framemot varje dag, varje stund. En härlig tid just nu. Tack.
Sedan i torsdags har jag haft besök av honom. Lilly sa - han med sort H. Alltd har sin tid, Men hoppas kan man alltid. Saknar dock Lilliy och Anna i Härnösand, Carro i Oxelesund, tjejerna i Umeå och Mattias i Luleå. Kom hem, på bums.

Spår.

Det är svårt att veta när inget sägs. Det är så allt är i livet. Men inte med vissa - med dem går det lätt och smärtfritt. Men det är inte så jag vill ha det. Jag vill ha pirret, ovetandet och känslan. Men inte för länge. För tiden rinner ut. Sakta.
Jag sitter i mitt eget ovetande - hur min framtid kommer att se ut. Jag kan bara hjälpa tiden, eller stjälpa. För det är mina egna handlingar som skapar framtidens spår. Mitt spår, för mig att vandra på. Jag kan bara vandra själv genom de spåret, för alltid. Men en del av framtiden har ett spår för någon annan - bara tiden och mitt eget handlande kan visa vem som kommer gå där. Med mig, Ett vackert spår. Med lycka.

Glad - a lot.

Just nu är allt perfekt. Arbetet, livet.
Tack.

Tror du behöver det här.

Tänker på dig ständigt. Du finns jämt inom mig på ett eller annat sätt. Ibland funderar jag för mycket på dig. Men det är inget jag känner mig bekymrad över. Du har gett mig så mycket; kärlek, hopp, tröst, tankar, ilska, glädje - allt och lite där till. Du behövs i mitt liv - du får aldrig försvinna. Du behövs i allas liv.

Dagens. 10

Har så svårt att komma upp på morgonen. Inte likt mig. Kanske är det på grund av det obefintiga ljuset.
Idag blir det ett av mina 2 kort pass denna vecka - skönt. Ska hem och tvätta, storstäda och göra ordning min garderob ännu en gång. Måste rensa ut mer. Så det blir min dag. Kvällen ska jag försöka kika klart på filmerna jag lånade, försöka somna tidigt. Kanske hjälper.

. 91


Ord. 2

Lyck.a.
Just.nu.
Fint.bra.bättre.bäst.

Liten blev stor. 3

När blev liten stor?
När blev det accepterat av en 14 åring att bära kort kort och boots? Sverige är inte alltid så lagomt. Jag kommer ihåg när barn fick just vara det - Barn. Nu känns det som att de får börja agera vuxen väldigt tidigt - men ändå inte. Iband så tycker jag synd om dem, men livet är väl så - i hastig förändring. Saker man aldrig kommer förstå. Jag är vuxen nu och ja, jag hör hur jag klagar på de små - men jag är ju inte så stor ändå. Brist för min del. Nu ska jag inte kruxa mer på detta.

Bättre. 86

Nu är arbetet avklarat denna vecka. Börjar igen på måndag.
Händer inte så mycket just nu. Morgonlakrits är ett begrepp som mynttades hemma hos mig i Fredags morse. Jag avstod. Lite väl tidogt för godis. Men vissa är för söta helt enkelt.  Jag mår topp. Tipp topp. Gör ni?

Parken. 14


Tyst, svalt. Ingen, eller alla. Rött och oranget. Eller kanske grönt.
Värme, kyla. Du och jag. Eller ensamheten. Stillhet, skönhet.
Parken.

Kontakt. 1

Fått tillbaka kontakten lite. Men bara lite.
Kanske snart så. Men bara snart.
Skulle vara fint. Speciellt.
Tänk om. Tänk när.

Daglig dos av skratt. 20

Hm. . .
Går dagen blev ganska härlig ändå. Fick besäk av mor på jobbet, vi stack och shoppade, mys och lite korv. Ha. Sedan kom pappa och körde hem mig. "Bakade" lite kladdkaka, till de stundande besöket. Som kom lite senare än beräknat. Drack fort och åkte i väg för lite hyrfilm. 3:e gången på en vecka nu. Igår blev de dock ingen skräckfilm. Utan komedi. Den var både bra och mysig på samma gång. Mys. Åkte ut på landet och kikade.. var ju ledig idag. Väcktes 2-3 gånger på morgonen - gillar att sova. Sedan blev det blåbär i massor, vacker utsikt och lite skratt - eller massa skratt vilket är ganska frekvent här. Skulle bli fotad, men vägrade. Fick dock några fina till min samling. Sedan åkte vi ut en sväng för att jag skulle visa den berömda grusgropen - vi på Arctura vet vad de är. Men de gick inte så bra. Fanns liksomm inte. Så vi åkte hem till mig drog en pizza - andra gången på 1 vecka (illa). Sedan massa skratt - blev tvångs kittlad under fötterna. Arg! .. Inte då. Nu är man själv här hemma igen. Härligt. Gillar tystnaden. Nu sömn och åter till arbetet som stundar imorgon.

Dålig. 67

Hm.. just nu känner inget.
Fan va dålig jag är. Iband så tittar jag ner på mig själv - jag blir arg. Idag är en sådan dag.
Varför velar man? Varför gör man inte det rätta? Hur kan jag låta någon så bra försvinna ur mina händer - bara för att jag är osäker, ung och vild?.. Idag är jag besviken över mig själv. Förlåt.

Drömmen. 43

Finns de drömmar som går i uppfyllelse?
Finns det ens drömmar?
Jag tror ibland på drömmar, drömmar som går i uppfyllelse. Men inte varje dag. Jag sitter mest och tänker just nu. Tänker på massor. Massor av misstag, misstag som jag själv har valt att göra. Enbart för att jag är ung och dum. Eller äldre och vis? Saker som jag ibland kan känna - varför. Men inte allt för ofta. För alla dessa saker jag gör, gjort och kommer göra - förändrar mig, skapar mig och förblir mig. Inget kan tas ifrån. Aldrig. Bara att acceptera. Det är behagligt när man har kommit fram till den delen, när man accepterar alla sina brister, alla sina misstag och all glädje. Jag har gjort det. Nästan. Snart så. Men ibland undrar jag. De gör mig både svag och stark. Alla är vi små ibland.


Jag förlorade två städer, vackra sådana.
Jag hade två kuster, ett land.
Jag saknar dom, men det var ingen katastrof

RSS 2.0