Livet

09.38. LIlly sitter i luren. Vi pratar om tacksamhet, prövningar och vänner som sitter i skiten. Det är så sorgligt, ledsamt och hemskt. Men man väljer sin egen väg, man väljer vart man går, vilken man går med och vart man stannar och vem man stannar med. Jag inser även att mitt liv kan väcka avund hos någon. Men jag valde min väg och jag är tacksam för den vägen. Mitt liv känns för första gången rätt, det känns helt och korrekt. Jag valde rätt väg för mig. Just nu ser jag min framtid som väldigt ljus, med otroligt mycket kärlek, värme och lycka. Tacksamhet.
Lilly har en stor del i mitt liv, mina val och tankar även om hon kanske inte själv vet det alla gånger. Men hon är en förebild. Finaste vännen. Hon har det jag vill ha snart. En liten en. Inet nu men sen. Först väntar jag på en ring. Den kan komma nu eller om 6 månader eller om 2 år. Men den kommer och det räcker för mig. För innan jag skaffar barn då ska jag vara förlovad, trygg och säker. två av tre är det redan. Jag är mogen för en stor förändring i mitt liv. Samtidigt inser jag att du har vuxit bort ur mig och du och jag är bara ett minne blott. Tack.

27 Maj

Idag har jag åter jobbat, tjejerna kom in. Tiden gick så fort. Åkte sen hem och körde 30 min på maskinen. Svettas är så skönt. Nu inväntar jag kärleken som ska komma hem med mat sedan blir det Gray´s och kanske en kvälls prommis. Imorgon jobbar, sen hem till gamla lägenheten för att fixa upp och sen ska jag sola tror jag. På fredag och lördag får jag vara ute lite på jobbet då vi turas om att sälja jordgubbar. Så lite sol får vi allt. Gött. Söndag blir mys och middag med Mamma. Sen jobbar jag mån-fre. Ledig nästa helg, då ska vi fira Tess födelsedag på travet och massa sol hoppas vi. 
Peace!

Sol

Kikade på Yr.no nyss - tydligen ska det bli super fint väder till helgen. På fredag ska det bli 17-18 grader, lördag 20-23 grader och på söndag då jag är ledig 24-26 grader!  I like. DÅ ska jag få njuta av solen at last. Blir änghäng samt balkonghäng på eftermiddagen med kärleken och kanske Lilly?

Träning/kost

Tränat på nu ett tag på springmaskinen - gör cirka 30-50 min 3-4 ggr per vecka.  Sedan har jag börjat äta bra frukost, lunch och framförallt middag. Förut åt jag nästan aldrig middag då jag var rätt less efter en dag på jobbet bland all mat. Så då blev det mest nån macka eller yogurt. Sen så cyklar eller går jag till jobbet de dagar det går att göra det. Sedan gör jag mina ben, mge och arm övningar 5-7 dagar i veckan. Så nu börjar jag känna mig ganska sund och hälsosam igen. Känns bra - men det går på sakta framåt men de är så det ska göras antar jag så det inte bara tar tvärstopp och man slutar helt. Nu ska jag återgå till springandet har gjort 28 min så behöver minst 12 min till.  

Klädkoma

Nu är dagen nästan slut och nu återstår bara kvällen. Undrar hur just denna kväll kommer att sluta. Jag hann i alla fall med en del på dagen. Ner på stan och sa upp lägenheten, inhandlade lite kläder så som gröna haremsbyxor, gråa jeans, 3 baslinnen, en fin sommar topp och en tröja till kärleken. Sen åkte jag hem till min lägenhet och städade ur alla kläder, sorterade, slängde och sparade. Så nu har jag 3 Ikea kassar med kläder som jag ska ha kvar, 1 som ska slängas och en som ska ges bort. Och då har jag ju redan fullt här hemma.. suck. Måste nog sortera ännu mer, någon som vill ha helt oanvända, fina kläder? Pleas help me =).
Har dock en hel ikea kasse med jeans som jag ska lägga in i förrådet tillsvidare. Här hemma ska jag även sortera på riktigt och tänka förnuftigt som Lilly skulle ha sagt. Sen så måste jag sluta shoppa helt enkelt. Fan att man aldrig lär sig. Har ju redan hur mycket fina, bra kläder. Så varför slöda bort massvis med pengar på något man redan har?!.  Önskar att min garderob var städad, stor och snygg - får snacka med R om mitt I-landsproblem snarast.




26 Maj

Åter till vardagen. Igår jobbade jag mellan 11-15, sedan var jag och klippte mig. Sedan åkte jag hem och tränade i 20 min. Sen kom tjejerna hem till oss på fika och snack. Har inte träffat dom på ett bra tag, så det var super. Sen gick jag och R på en kvälls promenad på 1 timme. Hur mysigt som hellst och skönt.
Idag är jag ledig, så jag har tränat nyss och ska snart fixa mig, slänga i mig en god lunch och sedan ska jag ner på stan för att säga upp lägenheten, hämta ut ett packet och fixa lite. Sedan blir det hem för mer träning och middag med kärleken. Ikväll ska vi förbi min lägenhet och städa upp lite och ta med mer grejer hem hit. Ska ju ha "innebonden" i 3 dagar, så krävs lite städning i flyttkaoset. Sen somnar vi nog till en film eller tv - love att vi har en 40 tummare i sovrummet.

22 Maj

Idag gäller de att jobba fram till 19, sedan hem och träna och sedan njuta av en ensam kväll. Ska nog bara ligga i sängen och kika på tv. Jobbar även  imorgon 11-18.30.  Sen har jag helg 1 dag sedan kort pass på jobbet på måndag och sedan vanigt 11-19 pass på Tisdag. Snart börjar tjejerna så då kommer de bli så roligare på jobbet. Fick även veta schemat för sommaren. Jobbar massor speciellt under yran då vi alla jobbar 6-7 dagar i 8,9 timmar. Så inget festande för mig. Men är ledig helgen innan yran och då kan jag passa på att gå ut med tjejerna nån kväll. Sedan ska vi flytta de sista den helgen så det är super att jag har ledigt just då. Så jag är nöjd med hur jag jobbar i sommar. Ganska mycket ja, men bar med pengar när jag ska vara hemma sen. Så bara att jobba på.
Igår var vi på fika hos mamma, bio med bror och hans tjej och så han vi baka en kaka av våra gamla bananer. Så vi var väldigt produktiva. Vi skulle egentigen hämta min cykel men det gick ju sådär med de, fattar inte varför jag inte bara går och hämtar den där jävla cykeln. Ikväll kanske..eller imorgon? På söndag ska vi hämta mer saker hemma hos mig. Sen ska vi nog promenera och mysa. Det får bli min lilla helg de. Nu sk jag äta frulle och gå på jobbet.

Önskar

(Irroni) Har en massa innestånde minus på min underbara R. Mitt eget lilla hemma-fixade system. Behövs när han jobbar som en tok och missar våra myskvällar. Ikväll skule vi promenixa och mysa under en filt med film och kladdkaka. Men icke. Han ska jobba till sena natten. Så då har jag gjort ett litet minus-system där jag får presenter när han jobbar sent. Jag är smart helt enkelt. Nä, men han är finast så jag behöver inga presenter - men man kan ju önska :). Annars så kan jag ju önska mig en massa saker ändå - bara för att.  Så som fina skor, klänningar, tröjor, en pyjamas. Vet dock inte om jag behöver något av detta.. men ett par fina skor kan ju behövas då jag kan behöva komma upp i längd då R är 190.. sen en pyjamas är oxå ett  bra att ha plagg - eftersom min gamla ska slängas då den är trasig..


+ Massa annat

19 Maj

Vart ledig idag med, så hinner med en del saker. Som att städa och fixa och baka inför tjejernas besök. Ner på stan och fika med mamma, säga upp lägenheten. Och massa mys såklart. Har redan hunnit med frulle och lunch samt ett kort konditionspass på 20 min. Så jag är relativt nöjd på den fronten. Glasskursen igår gick fin fint och han skratta och snacka med Sofie, ska bli så kul att ha henne på jobbet. Sen kom R och hämtade mig och så åkte vi hem och la oss i sängen och myste och kikade på tv. Fick även kvällsfika på sängen - han är för bra den där R.

Imorgon är det jobbet och sen ledig torsdag och sen jobb fre-lör. Sen ledig söndag. Sen får jag se hur schemat ser ut för nästa vecka. Men hoppasa jag kan klippa mig. Annars får jag se ut som ett skatbo ett bra tag till. Blir för förmodligen så med min otur. Men men, återstår att se.

Lunchat

Smoothie blev det. Hallon, banan, laktosfri mjölk och jordgubbsproviva. Sedan körde jag på köttfärsen från igår och massa grönsaker samt salsa & vitlöks cremfräch. Så lunchen blev kirrad.
Snart ska jag hoppa upp på maskinen och köra 20 min till - då har jag gjort 50 min konditonsträning idag. Hinner nog ingen imorgon då jag ska jobba och ha tjejerna på fika. Onsdag ska jag försöka hinna med en 20 minutare innan jobbet för på kvällen ska vi på bio. Torsdag är jag ledig. Då ska jag mysa med R och åka till farfars grav. Så mitt schema är speckat denna vecka med. Helgen jobbar jag lördag till 18.30. Sen går jag på vila.

Hår

Nu har dagen börjat. Hunnit med frukost, samtal med Lilly samt träning. Nu funderar jag på att äta lunch, fixa mig och sedan gå och hämta cykeln. Men blir nog någon timme tv först. Och kanske lite mer träning. Ska göra mig en smoothie till lunch - sedan får jag se vad som blir till den. Har funderat på vad jag ska göra åt mitt hår, klipptid är bokad. Funderar på färg, lugg/inte lugg. Har lite förslag/inspiration.
Frisyr

:
Färg


Jag
Idag      Mörkt.

Helgen

Nu äntligen är vi klar med det mesta för den här gången. Vi flyttade en del i lördags och körde en lunch med glass hos pappa, blev lite bänkar, lampor, tvn och mer prylar. Han även med att handla lite mer saker till lägenheten. Sen så åt vi middag hos R´s föräldrar och sen myste vi resten av kvällen. Riktigt skönt att bara vara. Söndagen bestod av massa städning, fix och så - innan vi fick besök och hade middag. Så nu slipper vi att leva i ett flyttkaos om kvällarna och slipper att bygga möbler om nätterna. Sen om någon månad blir det tapetsering i köket.

Annars så har jag jobbat lite, men bara i 2 dagar. Lite väl lite - men har inte haft någon jobb-lust. Tappat allt intresse i jobbet - men bör återfå det nu när vi får nya tjejer som kommer börja jobba med oss. Är ju bara 4 månader kvar nu. Sen så ska jag åka till Lilly och Elliot och bara mysa och ta hand om dom. Hinna umgås med finaste vännerna, vara den perfekta "hemmafrun", jobba extra och bara vara. Kan behövas efter detta år då jag mest har stått och glott in i en vägg. Det gör att man lätt ledsnar på allt vad jobb heter. Men hoppas på några sköna stunder på Folkan och så. Men inte för mycket. Ska ju ha ledigt.

Förra veckan hann jag även med nästa 4 mil på maskinen - riktigt skönt. Så idag ska jag köra 40 min. Sen så ska jag även hämta cykeln och cykla till jobbet - ska på glasskurs 18.30. Så dagen blir inte så värst spännande. Är dock väldigt nöjd med att vi har fått in tvn till sovrummet - så nu behöver jag inte lägga mig bara för att R måste sova, så nu kan jag hålla han sällsis.

Hemmafixare

Vi fixar på här hemma. Bygger möbler, fixar och trixar. Snart har vi de så bra som bara vi kan få de. Längtar till helgen då vi fått klart allt. Dock ska vi hinna med att träffa R´s mamma o pappa, gå på bio, ha middag för lite vänner (par) Irroniskt. Jag som aldrig skulle ha svensson-livet. Men det kommer med i modulen - underbaraste sambon. Vi (jag) kikar lite smått på både ringar, eller nja annonser iallafall och häromdagen satt jag och  gick igenom massa barnvagnar?!. Men vi ska inte gå så fort fram. Då är vi pank... eller iaf R. Han har spenderat runt 45000 på en månad på oss, (mig). Så nu har vi (jag) köpstop. Men hund kommer till hösten. Det längtar vi verkligen efter.
Har kommit igång med motionsträningen - känns riktigt bra. Maskinen som vi har här hemma är så bra. Så har joggat ca: 1,5 mil på 3 dagar vilket är väldigt bra tycker jag. Sen äter vi bra mat till middag - vilket jag inte har gjort på evigheter. Så nu känner jag att jag är på rätt väg igen. Maten är viktigaste om man ska ha en balanserad livstil och kropp. Annars så slutar de alltid i diket. Så nu ska vi bara fixa lite till, sen ska jag göra mina kvälls övningar och sedan sova. Imorgon blir de 20 min kondition innan jobbet. Sedan 8h dag och sedan dags för att flyttam bygga klart och mysa till en film. Snart är de helg igen. Bör hämta den förbannade cykel då det ska vara kanon väder nästa vecka. Då får man i alla fall jobba för sin lön. Hoppas på att Sofie börjar jobba lite, så man har någon att prata med.

Nä, nu kastar jag in kudden.

Dagen

Åter till dagen. Har ätit lunch, blev frukt, jucie och 2 hårdbröds mackor. Innan lunch blev de 40 min träning = 6,5 km på träningsmaskinen. Känns så bra. Nu ska jag fixa här hemma lite och sedan gå till jobbet och sen ska jag även hämta min cykel som fortfarande står kvar hos mamma. Slutar vid 22. Så bli hem och mysa och kanske se Saw 2. Imorgon är det åter arbete i 3 dagar. Sedan blir de helg och mys och pyssel. Vi ska bjuda över lite vänner på lördag sen på söndag ska jag träffa Andrea. Så det är min vecka. Dagarna går så fort numera. Snart är sommaren här och snart är den över sen är de höst. Vi har ju bara 3 månader sommar i detta land. I höst är det jag som är hemmafru. Komer kunna hälsa på mina vänner oftare, orka mer och vara så mycket gladare. Längtar.

Skört

Tittar på ett program. Inser att livet är komplicerat. Inser att vi som människor bör stressa mindre, andas mer och ta det lugnt. Men gör vi det? Nej. Det handlar om en kvinna som ändrade i sin rutin, en dag. Endast en dag. Men det blev den dagen som förändrade, förstörde hennes liv för alltid. Hon skulle lämna sin lilla tjej till dagmamman, men hon var ute för tidigt. Så hon åkte på ett ärende, sen på jobbet. Det var i Augusti, 35 grader varmt. Hon jobbade som rektor, stressigt och påfrestande. Hon jobbade på hela dagen. Efter 8 timmar så upptäcker en kollega hennes lilla dotter i bilen. Död. Livet är så skört. Som programledaren sa - ingen kan klaga på henne. För vi alla glömmer saker - även sitt barn. Kom ihåg de. Rutiner är bra, rutiner är viktiga. Stressa mindre, lev mer. Älska mest. Ta hand om varandra som om de inte finns en morgondag.

Avklarat

Helgen var bra. Jag var ledig. Äntligen. Vi körde en shopping-runda på stan jag och R. Vi köpte massor av hem inredning hem till oss. Det blev riktigt bra. Sen köpte vi färg, för att måla köket. På kvällen körde vi en 3-rätters och sen åkte vi hem och bara myste. Söndagen bestod av att jag målade köket. Målade även igår. Men nu är köket näst intil klart, fattas bara nytepeten som vi kikade på. Men det får bli om någon vecka. Imorgon kommer möblerna från ikea. Sen blir de till att flytta resten av mina möbler och prylar på torsdag-fredag kväll. I helgen är jag återigen ledig för att kunna flytta klart.

Annars har jag även hunnit träna en del. I söndags blev det 20 min, 3,3km och igår blev det 40 min, 6,5km på maskin. Plus mag och ben övningar. Ska träna nu efter at jag har plockat bort frukosten. Sedan ska jag hem och kika lite och sen ska jag åka på travet och jobba en sväng.


Dillemma?

Lilly, Carro  o alla andra som vill säga någe - ska jag färga håret ljust brunt, melan brunt, mörkt brunt. Eller mer slingor så de blir mer blont? Help. Pleas. :)

Dagligt

Igår så jobbade jag bara till 18, vilket var väldigt skönt. Hann med lite träning samt att sola 24 min. Behövs lite colour, för i sommar jobbar jag för mycket för att hinna bli riktigt brun antar jag. Sen blev det Gray´s och innan dess lite room-service. Fick så mycket tips och idéer så nu ska vi åka och kika på tapeter samt massa inrednings prylar. Vill nu på engång. Tyvärr så jobbar man och alla andra. Annars så har jag pratat med Lilly nu på morgonen. Hon hade något skolgrejs som hon behövde lite tankar om. Jag satt dock mest tyst och lyssnade och sen letade jag upp något smart som hon kunde använda på skolan. Man får ju inte vara dum.
Annars så händer de inte så mycket. Ska strax fixa klart här hemma och gå på jobbet. Dum som jag är har jag cykeln stånde hos mamma så bara att traska till arbetet. Skönt nu när det är lite kyla men sol ute. Måste nog hämta cykeln ikväll. Annars ikväll så har jag beställt vad jag vill äta till middag - svamp, kyckling, pasta. Tur att min sambo är så bra på att laga mat. Men i höst är det dock jag som får stå för den kulinariska upplevelsen - eftersom jag har ledigt fram till Januari. Måste ju bli extremt huslig och ordentlig. Hur ska det gå? . . .


6 Maj

Vad händer. Inte mycket, igår vart de en sväng hem till Nadja och Nina för lite tv-kväll. När man precis hade satt sig i soffan kommer Nina, Sebbe och Tomas in. Med hade dom kolastrutar. fikabröd, cola, chips. Hm.. jag som skulle vara nyttig. Får bli bättre idag. Är strax  på väg till jobbet, tänkt gå. Nu är det ju närmare då jag har flyttat in hos Roger. Lite smått iaf. I slutet av Maj går förmodligen  resterande saker. I helgen var vi på Ikea och i Härnösand för att hälsa på Lilly. Nu måste jag gå till jobbet.


Förflutna drömmar?

Kikade på människors kort. Ibland förundras jag över hur barnslig och omogen vissa fortfarande är. Men vad ska man förvänta sig. Hm.. ska sluta bry mig. Det är både sorligt och patetiskt. Det ironiska är att dess människor går förmodligen runt i denna stad och tycker att dom är hur ball som helst. Aja. De är säkert lyckliga.. De lever som när de var som  mest omtyckt, mest populär och mest åtråd. Som sagt sorligt.

Som Lilly skulle ha sagt: Gör om, gör rätt!

Helg

Nu är det äntligen helg för mig med. Så nu har R och jag ätit middag, köpt oss en sunday från Max och bara tar de lugnt. Imorgon fra vi till Ikea för att inhandla massa saker och få inspiration. Super. Även hämta Lilly. Igår hade vi grillning hemma hos brorsan och hans tjej med spel och mys till sena natten. Härligt helt enkelt.

Ledig

Ledig idag. Så dagen spenderas med R. Imorgon blir de jobbet och på söndag åker vi på Ikea. Vi ska kika på lite prylar tills när vi blir sambos. Ska även plocka upp världens finaste Lilly. Imorgon kanske vi hinner med en middag på restaurang. Vi får se. Annrs så hönder de inte mycket. ledig nästa helg. Så skönt. Även fått de veckor semester jag vill ha. Så just nu är de på topp. Nu ska vi ut i solen. Åter.

RSS 2.0