Inser att liten blivit stor... eller förnuftig (jag)

Sover, sover och sover. Det är de enda jag har gjort sen jag kommit hem från London. Trött som en gnu, orkar knappt gå och jobba. Känner inte igen mig själv. Irriterad, arg, vil inte göra något. Kanske fått något virus när jag var där borta, förmodligen börjar jag väl bli riktig sjuk. Så ligger väl ner bäddad nästa vecka. Jobbar idag och ett kort pass på söndag. Sen vet vi inte schemat för det har inte chefen fixat än. Ska i alla fall sluta innan sista Augusti har jag bestämt för måste fixa min fot. Vill bli helt återställd. Ska bli så skönt med lång ledigt fram tilll Januari. Då ska jag åka till Lilly och mysa med henne och Elliot.

Imorgon är jag ledig och då ska de regna, vilket jag tycker är super bra - för då hinner jag fixa massa saker här hemma. Sen ska jag och R åka och äta och sen ner på Yran. Ska bli så mysigt att få umgås med han hela kvällen och bara titta på folk, njuta av allt och bara må gott. Tänker på alla dessa år då man sprang och var singel och skulle festa, in i vartenda tält och drick - så sorgligt. Jag skämms över hur jag var när jag var singel, yngre.  De är fan vuxen dagis varje kväll - patetiskt. Jag blir nästa äcklad av att se alla dessa unga som gamla supa sig redlöst, ser slitna ut som gatan, beter sig illa, klär upp sig som om det vore världesn fin krog, med klackar, kort kort och massa smink. Jag har gått ut och varit nykter de få gånger jag har varit nere på stråket i år och jag har haft de jätte kul med mina vänner. Men man ser alldeles för mycket och inser hur man själv höll på.  Suck.. tur att den tiden är över för alltid. Lilly du har lärt mig att vara nykter och de är underbart.

Sambo livet passar mig som handen i handsken. Lycka, välmånde, kärlek, trygghet. Jag älskar mitt liv, min fästman. Nu fattas de bara en liten guldklimp - hoppas att vi hittar en till hösten. Vi pratar och prata om den där hunden - men vi hittar aldrig någon som passar oss perfekt. Vi får se hur länge de tar. Annars så händer de inte så mycket, ska måla om min walk in closet och göra den snygg i höst. Sen blir det tapeter, ny soffa. Sen hoppas jag på att jag och Lilly kör en 3 veckors till Thailand i vinter. Det skulle vara så perfekt att avsluta min semeser med en lång resa. Nu ska jag pussas lite och sen åka på jobbet. Ikväll blir det några avsnitt av Criminal Minds och gor middag med R. På Åters.

Dålig

Har inte orkat skrivit något. Är helt slut av allt jobbande plus att jag blivot sjuk. Men Bara 1 dag tills ledighet igen. Då ska vi ner på Yran och strosa jag och kärleken. Annars händer de inte så mycket. Älskar livet. Älskar mitt uppdrag som fadder till finaste Elliot. Finaste saken någon har bett mig, så lycklig, så stolt, så rörd. Tack min fina vän, tack.

Onsdag

Igår efter jobbet så hann jag in på Åhlens en sväng shoppade lite på rean, blev en kort ljus kornblå kjol, en fin topp, två linnen samt ett par örhängen. Efter de kom sambon och hämtade mig, väl hämma hade han lagat min favorit mat samt en liten efterätt. Värdens finaste. Sen somnade jag. Jag tror att jag har gått och blivit sjuk - för jag är trött konstant och fryser hela tiden. I natt har jag sovit i 12h. Bara 2 dagar kvar innan ledighet. Ska försöka lägga upp korten ikväll. Om jag inte somnar igen. Nä, nu ska jag hoppa in i duschen, sen cykla/gå på jobbet. Sen hoppas jag på att Lilly kommer förbi och säger hej. Imorgon ska vi köra tjejkväll efter jobbet. Mys. Nä, nu måste jag röra på mig, pronto.

21 Juli

Hemma från London. Semestern är slut. Fått bort lägenheten 1 månad tidigare - så nu är jag 4000kr rikare. Lönen kommer bli fin fin på Fredag. Lång ledig fre-sön. Härligt. 2 månader kvar av arbetet innan jag tackar för mig och är ledig ett långt tag framåt. Börjat planer resor, Sthlm så klart, Härnösand så klart och sen även en Thailands resa i vinter. Känns så bra att jag har sparat så otroligt mycket pengar, en riktg liteten ekonom har jag varit, inom en snar framtid får jag även ett arv av min fina farfar som gick bort i våras. Så eknomin känns så bra och trygg. Även fast jag har världesn finaste sambo som tar hand om allt om det så skulle behövas så klarar jag mig själv och kan betala för mig. Det känns riktigt bra. Sen har jag ju jobbet i tv-studion i höst samt lite pass på folkan när jag känner för de. Bättre än bra!

Ska lägga upp bilder samt skriva om London ikväll. Åter.

Hösten börjar snart och jag gillar de.

Nadja min vän flyttar till sthlm i höst för att studera - så jag kommer ha min andra adress på östermalm, vid humlegården för att vara exakt. Där kommer jag bo minst 1 gång i månaden fram till jul. Hur bra är inte den adressen? Mitt i smeten - bara att krypa hem från Stureplan. Dock, kommer jag sakna våra kvällar på Gardenway, men vi gör kör ju trippar till sthlm istället. Kommer bli en fantastisk höst.

Stråket veckan, Yran kommer bli riktigt trevliga på Gardenway - ett litet farväl. Kommer kännas lite vemodigt. Vi har ju haft så bra där på GW, fester, bakismys, fika kvällar, mys, middagar, midsommar, spelkvällar. Ja, massor. Men allt roligt tar slut.

Inte långt kvar nu tills sommaren är över - jag längtar.

En ängel

Finaste vän, du berikar mitt liv dagligen. Du berikar det med kärlek, värme och tanke. Din magi i ord får mig att bli lugn, sansad och rörd. Du är så speciell för mig. När alla andra försvinner, du står du kvar. Som den starkaste ek, som har stått där i 100 år och kommer stå minst lika länge. Jag kommer aldrig glömma allt du gjort, gör och kommer göra för mig. Du berikar varje del av mig. Tack, tack för att jag får ha dig i mitt liv och får dela din tid, värme och kärlek. Tack Lilly, min egna lilla ängel.

Lite

Händer inte så mycket. Umgås med min underbara sambo, myser, skrattar och är lycklig. Sen håller vi på med att fixa den stora garderoben, det tar lite tid. Ikväll ska vi kanske på bio med några vänner. Imorgon blir det tapet tittning, mys och sedan ska vi vara "barnvakt" på kvällen. Söndag blir nog jätte lugn, packning och lägga sig tidigt. London på måndag - jag längtar så. Sen börjar jag jobba på måndag, bara 4 dagar. Sen helg igen. Super nöjd med de schemat. Veckan efter ska jag till doktorn, känns så där - hoppa på krykor? hm.. jag avstår gärna. Vi får se helt enkelt.

För mycket, så det beskrivs kort.

Hänt så mycket på så kort tid. Beställt ringar - 12 diamanter, strålar snart på min hand. Lycka med sambon är det bästa som finns. Umgåtts med tjejerna i flera dagar. Flott åkning på storsjön, fin fest på garden way, fredags häng på afterworken, vin i solen. Marité på vip kort, nattgång med skratt. Morgon mys i soffan, bakis häng i solen. Slingnng av Nadjas hår, skvaller, skratt och tankar. Gårdagen blev Ikea och shopping, mys. Dagen blev en varm kopp choklad, sen ut till Maria o Magnus ny köpta hus - gåva = ett körsbärsträd. Imorgon kommer kärleken, sambon, fästmannen hem. Längtar. Snart helg och tapet tittning. Sen London och massa trevligheter. Lycka.

Sista

Sista dagen innan semestern, då kör jag ett 14h pass. Som Nadja säger: - Ska det va, så ska det va. Ska bli så härligt med semester och behövligt då jag måste besöka läkaren för foten - kanske blir så att jag får hoppa på kryckor ett tag. Men först ska jag få en ortoped tid. Så vi får se.

Imorgon på min första semester dag ska jag äta lunch med kärleken, samt tittat på ringarna igen och beställa dom. Sedan ska jag bara ligga ut och sola och ta de lugnt. Sen får jag se om det blir något med tjejerna på kvällen. Nadja ska förmodligen arbeta. Men på lördag ska vi ha partaj. Sen så har jag ju numera vip-kort på Marité och Plaza så det är ju ganska skönt. Tjejerna hänger ju självklart med på kortet. Ingen kö, inget inträde. Tur att pappa är så snäll.

Annars får jag se vart helgen leder mig. Mamma o jag ska på ikea någon dag, sen ska jag fixa i köket, fixa våran walk in closet - så vi kan börja hänga in våra kläder samt ställa upp våra skor. Till veckan blir de till att kika på tapeter till kök och hall. Helgen ska vi bara mysa och äta på Marite och Teaterträgårn. Sen ska jag packa till London. Hm.. undra om det verkligen blir någon semester? :)

RSS 2.0