Tvekar.

Igår fick jag en känsla inom mig - när jag får just den känslan så brukar min förvarning stämma. En fin vän har alltid sagt, lita på dig själv, du känner oftast inte fel. De är kanske så. Just nu känns de så.
Nu ska jag göra en massa sker innan arbetet, sedan arbetet i x antal timmar. Sen packning, fixa och sova - tidigt. Öppnar imorgon på jobbet, plus inflyttningsfesten. Jag kommer vara död. I like.

Tunnt.

Ibland. Ibland funderar jag skarpt på att berätta allt. Alla sanningar. Tänk om de skulle komma ut. Du skulle bli förstörd av dina sanningar. Du skulle gå under. Försvinna. Nästan. Men då inser jag, att de är inte mitt bord. Jag rycker på axlarna och inser att jag har inget behov av dig. Men du har de. Av dig, hela tiden. Liten. Tar du ansvar för dig? Jag tittar ut, jag tittar in. Jag ser. Ser du. Nej.

Horn.

Lyssnar till Melissa.
Händelserika dagar. Jobbet är tillbaka, underbart. Jobbat redan 15h, hela jag mår så otroligt bra då. Trotsar kylan varje dag, bena känner av de. De är kallt. Kanske borde ha något över benen?
Igår vart de film hemma hos Roger, tecknat. Slumrade till 3.4 ggr, trött som bara den. Men mysig film. Sen köre han hem mig, så snäll! Idag har jag arbetat, mamma kom in en sväng. Sen blev de fika med Therese, Nina och Nadja. Pratade om lördag - då har dom inflyttningsfest; Nina o Nadja. Vi ska även starta en förening haha. Vi drack 4 sorters the. Skvaller i mängd. Sen så bestämde även jag och Therese att vi med skall bli Sambos - som N o N. Kommer bli så bra, super kul. Tyvärr så saknas ju lägenheten. Men de kommer, får vi hoppas. Positiva tankar - de har Lilly lärt mig.
God natt.

Nu, är nu.

Sitter här och har precis cycklat, fixat och trixar, ätit hallon o blåbärsmoothie och leverpastejs macka, Mums. Så nu ska jag bara klä på mig lite extra mycket och sen gå ner på stan. Idag är de 11 minus så jag ska klä på mig extra, tar ju nog iaf 1h att gå till jobbet i detta väder och vill inte förfrysa.
Annars så sover jag otroligt dåligt, vaknar om vartannat. Suck. Men nu kan de nog bli bättre när rutinen kommer tillbaka, så skönt att äntligen få börja jobba. Ikväll ska jag hem till en vän efter jobbet - har lovat att ses ni i 3 dagar men de har aldrig blivit av (mitt fel) - så nu är det dax. I morgon blir de Te med tjejerna efter jobbet, säkerligen mycket prat om inflyttningsfesten på lördag - längtar verkligen. Kommer bli så kul. De är vad som händer just nu.

Trött tjej just nu.

Trött, livlös. Så känner jag mig. Problemen har verkligen tagit fart igen. Otroligt hårt. Vi får se hur de går den här gängen. Just nu är de enda som går ner, varmt vatten med honung. Så otroligt skön känsla att något så enkelt hjälper, jag känner mig mätt (låter sinnes sjukt) - men så är de. Pratat med en läkare får se vad svaren blir denna gång. Man kan ju förbövelen inte leva på vatten o honung! I not Bamse. Vill ine förstar min strupe, tänder. Hemsk tanke.

Något positivt nu, arbetet kallar imorgon - som jag har längtat. Nu ska jag ge gärnet fullt ut. Super.

Marint

Så känns de när jag tittar ut - marint. Väldigt mörkt ut än. Känns så där. Jag bli så otroligt seg av de mörka. Gillas inte. Imorgon börjar jobbet igen, känns riktigt bra. Igår hade vi personalmöte, helt smärtfritt möte. Ska gå en riktig bar-kurs i 3 delar i februari. Kul. Ikväll blir de film kikande, men måste komma i sängs tidigt. Känner mig helt död, behöver mina 8h. Tyvärr.

Helgen: vän kommer hem, saft, lycklig, värme.

I torsdags kom min finaste vän hem till stan. Vi hade en underbar helg tillsammans - med utekvällar, bio och mys. Tack.
Annars har jag spenderat min tid sovandes - sover påtok för mycket. Men de slutas nu imorgon - då de är min sista dag på min månads långa ledighet. Skönt. Så nu åter går jag till vardagen med jobbet, känns så bra. Ska satsa på att arbeta till 100% och ta på mig alla jobb jag kan få utöver mitt fasta. Jag trivs verkligen att arbeta.

Så helgen i detaljer: Saft i köket med Lilly på torsdags kvällen, sen ner på Plaza för beskådning av människor i alla dess former och tillstånd. Nyktra. Vi träffade på 3 killar som höll oss uppe med skratt och tok - sedan träffade Lilly på fina Petra som visade sig vara en underbart trevlig tjej. Kvällen slutade vid Subway där vi satt alla vid vårt lilla bord - sedan åkte vi hem var och en til sitt. Föraren i taxin var verkligen en sorglig gammal gubbe som klagade en massa. Tur att jag hade Lilly vid min sida.

Fredagen blev super fin med lunch på stan med min fina vän Andréa, sedan köpte vi kex, vin, ost och mörkchoklad och hade en riktig tjej kväll innan vi mötte upp Lilly för att förfesta lite hos en kompis inne i stan. Sedan gick vi på Plaza där vi träffade en massa trevliga människor - men kvällen slutade ganska tidigt. Skönt.



Lördagen blev otroligt lugn, Bio med Lilly och Roger. Filmen var 2,40 lång, salongen proppfull och super varm. Lilly höll på att somna, vi andra på att smälta bort. Efter de åkte vi hem, Roger fick bevittna när jag tappade min älskade macbook i golvet - slutade funka. Jag fick panik. Vill inte ha de nya macbookarna. Men de visade sig att en skiva hade fastnat, så nu funkar den perfekt igen. Så helgen slutade bra.

Ång(est)

Nyss fick jag ont i magen. Hoppas de löser sig för dig. Man börjar förstå mer och mer att livet inte alltid går på räls. Allt som oftast spårar någon vagn eller hela tåget ur. Systemet är tufft. Det är skillnad att vara ung och vara vuxen. Skillnaden blir särskilt stor när man inser att ens säkerhets-nät är en själv och inte ens föräldrar.

Vanlig

Nyss avslutat lite förändring i badrummet samt satt upp en lack-hylla i vardagsrummet. Imorgon kommer finaste vännen hem till stan - äntligen. Så imorgon behöver (måste) jag hinna med städning, mat inköp samt massa annat kraffs. Lika med att jag måste somna i god tid i natt och inte som vanligt vid 3. Känns smått hopplöst, men förhoppningsvis.
Kikar på lite tv förtillfället - top model, helt okej underhållning. Jag har aldrig något tålamod att vänta på vem som vinner sånt där så jag har redan kollat upp de hela. Så där är lite så där, men zappar mellan ANTM och The Simpsons.
Annars så flyter dagarna på - bara 6 dagar kvar av min betalda ledighet. Ser framemot att börja jobba igen - ny tag. Skall även kolla upp en massa annat som studier, skola m.m. Nu när man inte har något som tar upp ens tid.
Lägger in ett kort på en av deltagarna från ANTM - funderar lite på en tat. Men nja.

(Åre)

Gårdagen blev absolut inte som den var tänkt. Får ett samtal vid 10. - Vill du följa med på mässa, 3-rätters på Bygget samt nattklubb och sedan buss hem. Vad svara man - ja!?

Var nykter och allämant äcklad, utråkad och irriterad på alla äckligt fulla människor. Jag inser mer och mer varför jag dricker endast ett få tal gånger. Därför att jag vill inte framstå som just de. Visst, jag har kul, man slapnnar av - men vill man verkligen förnedra sig själv, vilket man nog oftast gör? Nej, tack. Jag väljer att dricka när jag känner att jag vill och när jag tycker de är värt de - när jag gör de med rätt sorts människor. Människor som vet hur man beter sig - i alla lägen. SOm tar hand om varandra. Där av går jag bara ut med dessa och även om de kommer låta som lite väl konstigt att jag ska ut nästa helg, så är de just med dessa fantastiska människor. Vi har kul, vi beter oss, vi njuter. Då kan en ute kväll vara helt enkelt för god för att avstå.


Men inte som de jag såg igår. Jag tyckte verkligen synd om dessa människor som står och gör saker öppet på gatan (neket), går runt med använt toapapper på kläderna, somnar utomhus, försöker flörta upp någon som förmoldigen bara vill ha den personen för just de ögonblicket, som får dig att känna dig dålig dagen efter. Till alla dessa personer som blev utkastad. Som spyr, ramlar. - NEJ, TACK.


Om jag nu ska prata om Åre - så säger jag även där - nej, tack. Inget för mig. Ytlighet när den är som värst. Alla dessa ungdomar som super sig fulla varje dag - bör jag påminna om att de var Tisdag igår och säkerligen 1500 personer inne och en 25 meterskö vid 00.00!? Galet. Hjälp.
Nej, tack vet jag en härlig hemma fest med flickorna som sedan bir en riktigt behaglig natt på Plaza. De är vad jag tycker att en utekväll ska innehålla - men smaken är väl som baken. Viss verkar ju gilla att förnedra både sig själv och andra.

Vanlig dag

Idag har jag mest funderat. Var även ute i de sköna vädret, lite kallt men bara man klär på sig, klarar man sig väl. Försökt att städa - men gick så där. Disken är avklarad i alla fall - resten imorgon. De måste göras om man ska ha besök. Idag blev jag älsklingen. Så fint att någon ville ge mig de smeknamnet. Ovanligt. Ha. Kvällen kommer bestå av fika på något fik med tjejerna. Härligt. Jag vill börja arbeta igen, börjar krypa i kroppen nu. 1 månad i januari är lite väl mycket. Annars så rullar allt på, bör tvätta upp all tvätt innan jobbet börjar igen. Är ju en del nu. Illa.

Ord

Nu kan de vara försent att säga som de är. Jag vill därifrån.
Jag försöker träffa andra - men de är inte så lätt. Det är dags att läga på - men att stanna känns så rätt.
Tittar på en doku. om Lars W. Satt sen på Melissa. Underbart välskrivet.
Helgen gick betydligt lättare än vad jag trodde.?. Igår kom de många tankar. kvällen var underbart fin, har finaste vännerna. Tack. Träffade på en viktig person och jag är så glad att jag sa de jag sa. Nu vet jag. Jag gick och tittade inte tillbaka. Livet känns, de gör verkligen de. Imorgon blir de vännerna. Happy, go, Lucky.
Over.

Tyst.

Såg nyss på en film. Ps. I Lover You. Tårar, tårar, skratt, tårar. Ensamt nu. Visst klara man sig, de gör jag. Men ensamhet är otrevligt, kallt och tyst. Jag vill vara i glädjen, lyckan och ljuset. Länge.
Saknar dig min finast vän - behöver dig nu. Din varma famn, dina fingrar som tårkara mina tårar, som tar mig till kyrkan - för andrum. Som ger mig tankar och tro.

Allt mer nära.

2 nätter, 1 1/2 dag. Känns overkligt. Men de känns. Orden är svår att sätta ut i skrift. Känslan, tystnaden och tomheten har inte infunnit sig. Allt känns overkligt. Men stunden är nära. För nära.

Fridfullt.

Morgon, ledighet. Vaknad.
Just nu sitter jag med min mango, hallon, blåbär, vindruve, ananas och björnbärs smoothie. Mums. Sedan blir det massa fix, städning och annat hemligt. I kväll blir de bio, kina och tv-kik. Härligt. Annars så ser jag fram emot den 23 - då min fina vän kommer hem från kusten. Ska bli underbart. Hoppas på att hon vill sova här någon natt även att hon tar de där körkortet nu. 2 veckor och 3 dagar kvar av min ledighet. De går fort, för fort. Prognos för helgen = good. Blir hej då kalas för Madde som sticker till Asien i 6 veckor. Förra gången vi var ute - var det totalt partaj. Mer sådant i vår. Dock varannan nykter. Sympati för alla som kan. Over - and Out.


Tid, tankar.

Förvandling. Ett måste för vissa just i denna tid. Men tiden går fort och förvandligen stannar upp. Jag stannar med dig. För alltid. Så är de. För ingen kan ändra på just de.
Hemligheter? Ja. Men de är just de - hemligheter. För alla. Tiden går, fort. För fort.

Borta.

Första inlägget på de nya året.
Har inte haft så mycket fantasi/tankar att skriva ner på ett bra tag nu. Men snart så kommer orden tillbaka. Min fina vän saknar mina ord, jag saknar mina ord. Orden betyder så mycket. Inspiration.

RSS 2.0