På väg

Till Theres och kvällens bravader. Blir middag samt drinkafton, sedan får vi se vart vi hamnar upp. Man vet aldrig med oss. Madde ville dock inte att det skulle sluta som de gjorde sist..haha - vem vill de?
image81

Bra uppvaknande

Vaknade sent pga. att jag satt uppe till 05..med dig. Det blir mer och mer intressant, mer och mer funderingar, mer och mer tvivel. Allt som man känner. Var länge sen nu. Men ännu alldeles för tidigit för att spekulera eller tänka för mycket. Men än så länge är jag så där glad och rynkar på näsan, det vill jag inte ta bort - den känslan är härlig. Nu ska jag försöka vakna upp för att sedan fixa och trixa här hemma och sedan bege mig ner för att möta upp Therese för inhandling av mat, samt dryck. Tack för igår gumman - du räddade mig - från bussmarodörerna - tyckte synd om dig som fick åka med dom hela vägen hem haha :).
Nu blir de uppvakning.

I give

Lyssnar på Elin Sigvardsson - bör lyssnas på! Sitter här och pratar med någon - någon som får mig att rynka på näsa, skratta och le inombords. Var trött nyss men nu är jag pigg som en mört. Glad är jag helt enkelt.
image80

Nattbok

Idag har varit en fin dag med mycket händelser. Men även jobbig fysisk - en sån där dag jag inte klarar av att vara jag. Umgåtts med Therese hela dagen, ätit lunch, planerat in inköp till imorgon, njutit i solen och åkt den jobbigaste bussresa på mycket länge - aldrig 6:an igen - vi kör 4:an även om den tar en kvart extra! Jobbet vart jag bara på i 3 timmar då jag inte orkade så mycket mer. Ringde från ett annat hotell - så ska dit v 20. Ska bli spännande.
Nu ska jag återgå till nyfikenheten som kallas dig. Mer mer mer.

....

I hope you are the one I share my life with

Ordning

Idag har jag utfört lite saker på min to do list - lämnat in arbetspapper till förhoppningsvis mitt nya jobb, kollat upp boken till skolan samt skrivit ner de uppgifter jag ska göra v20-24. Sedan hann jag lämna tillbaka lite saker och införskaffa mig nya - en vår mössa, en ny adidas jacka i lila samt grönt, en blommig tunika och ett turkost/petrol linne med volang. Så nu är min garderob full - för jag har fått in en ny garderob - och jag har insett att jag har alldeles för mycket kläder - rensing på ingång när jag får hem mina 6 ikeakassar med kläder från Luleå samt tar upp 2 ikeakassar från källaren - sjukt mycket kläder - ska ge bort samt sälja. Känner mig lite illa till mods när jag tänker på vad man slösar bort sina pengar på. Ska börja försöka bli bättre.

Annars så längtar jag till helgen då jag ska åka till min extended family i Härnösand. Åh va jag längtar efter er - då ska hjärtat mitt = få lite saker. Hon behöver massor av kärlek och omtanke just nu. Ska träffa Anna och Eva och Åsa. Ska bli riktigt kul. Ska bli skönt att sporta hela veckan dessutom - vi ska dansa, spela boll m.m. Idag har jag och min mor varit ute på en cykel tur i det behagliga vädret, köpte upp mig på Ldbs goda lotion samt lite annat. Och nu sitter jag här och har just avnjutit min o Carros favorit rätt - torsk med potatis och äggsås. Så nu ska jag kämpa med disken och sedan avnjut ett bad. Det blir min kväll. Hoppas du visar dig ikväll - fundersam och sprallig.

Imorgon ska jag in på jobbet och hämta lite papper samt ner på stan för att plugga och sedan blir det jobbet och Dansens dag - så imorgon blir det inget sporadiskt shoppande eller annat dumt. Ska även träffa Therese - vi ska kika på systemet på vad vi ska inhandla för drinkaftonen på onsdag. Ska bli super. På torsdag ska jag prov jobba igen och sedan är det fredag - veckorna går så himla fort just nu!

Duggregn

Idag är det de samt varmt - härligt. Känns som att sommaren är på ingång. Har mycket tankar just nu - glada tankar för det mesta. Jag tänker på en person lite väl mycket - bör sluta upp med det då vi inte ens känner varandra - illa. Får så hur det bir med den saken iom en snar framtid. Annars så känns allt på topp förutom min hälsa men man kan inte få allt här i livet - det vet jag vid de här laget. Jag är glad att jag orkar stiga upp och känna att det är värt att anstränga sig. Jag känner ett välbehag över mig själv just nu - jag gillar det skarpt. Livet svävar på..

Känsla

Just idag vil jag vara där i ruset, horden. Just idag vill jag vara där. Där med dig. Just idag blev jag svag. Jag vet att det går lätt över - men just nu, nu när jag läste. Då kände jag dig. Jag tror det är för att jag vill söka mig bort, ibland vill jag ta med dig, ibland inte. Det är kanske dit jag kommer bege mig inom några år eller dagar - vem vet? Just nu skulle jag dock vilja vara hos dig, hos dig är det en annan sorts känsla, sfär. De har alltid lockat mig - men just nu har jag en längtan efter stressen, betongen och vattnet. Varför?

Fullfjädrad?

Imorse kände jag mig näst intill död - kroppen fungerade inte alls. Men tog på mig löparskorna och tvingade mig ut - ut i det vackra vädret. I början var det super tungt. Jag är så snurrig nu när jag är sjuk så kändes som att jag skulle spy varanan meter men efter en stund avtog det så jag kunde njuta av den friska vårluften. Lillsjön runt är en skön promenad och ingen snö kvar alls. Härligt. Hemma blev det god frukost samt att svara på lite brev - mysigt. Ska snart ta och hoppa in i duschen - så man blir fräsch för dagens arbete. Jobbar helgen ut nu och på fredag efter jobbet blir de drinkar på News med Daniel - mys.

Tänker på dig varje dag, varje sekund - du klarar det bara du vill, orkar. Älskar dig.

Latte x 2

Kom nyss hem från Paus och middag med Therese. Vi körde en standard i Östersund - Pannini samt latte. Blev en till senare under kvällen. Vi satt och planerad in Valborg - blir drink kväll. Kommer bli super mysigt med en eventuell utgång. Idag funderar jag på dig, dig och dig. Varför? För att jag känner för det.
Just nu funderar jag på att sova då jag är helt konstig i kroppen, jätte obehagligt. Inge roligt alls. Hoppas det blir bra snart. Trött som få. Nu ska jag ta lite Ipren.

Sjön

Imorse blev det en runda runt Lillsjön - vädret är underbart. Så ikväll blir det till att pumpa cykeln och sedan be ge sig ut igen. Idag ser jag ljust på  dagen och nästa vecka med. Valborg ser ut att bli bra, riktigt bra. Så glad att jag har fått nya influenser i mitt liv. Just nu känns allt på topp förutom min sjukdom. Jag är glad för det jag har och får. Lycklig är inte ofta något man får uppleva oftast ligger det ett orosmoln men just nu är det inte så. Tack.


Lavendel

Blev åter konsumtion idag - blev två rosa lack av märket Mavala - samt en fin kofta i grått samt en i svart från Bik Bok - otroligt mjuka. Min nyköpta sjal från gårdagen användes idag och den färgkordinerade jag ihop med en lavendel skugga samt denna turkosa från Make Up Store. Kände för lite färg nu när våren har kommit. Så efter middagen målade jag mina naglar mörkrosa och nu ska jag diska och fixa sedan blir det till att dansa.
image76image75image73image74

Underbar dag

Idag har det varit en underbar dag med solsken och värme. Var på stan med min mamma och min bror - propsade på han ett par ur snygga sneakers och en grymt snygg skinnpaj - så nu ser han ju representabell ut. Sedan blev de en fika på Te-Huset. Inhandladet två rosa nagellack samt en jätte fin kofta och fick ett Snö armband av mamma. Sedan bar det av hemmåt i de fina vädret. Väl hemma skulle jag öppna skatten och jag får alltid skyhög restskatt - men inte i år - det blev återbäring så det förslår 7,500kr - ja man tackar och bockar. Så nu är jag på topp på alla plan - hoppas det håller i. Dagens går till min älskade vän som fyller 23 år just idag - älskar dig.
image72

Sluta

Ibland funderar jag på att ge upp dig. Att låta dig vara, låta dig vinna. Men jag kan inte. Du är verkligen det bästa som funnits i mitt liv. Du och jag var som Mary och Pipin - varje gång jag sprayar mig med proffs rosa burk så tänker jag på dig, för de luktar dig. Saknar dig så innerligt.

Where did I go wrong, I lost a friend. Somewhere along in the bitterness. And I would have stayed up with you all night. Had I known how to save a life..

Står stilla

Tiden rinner fort just nu - men ändå så känns det för mig som att den står stilla många gånger. Jag vet inte varför men jag gillar det inte. Jag vill ha sommar nu, så jag kan lägga mina studier åt sidan, ta mitt sabbats år och sedan ta upp mina studier igen. Jag tycker synd om alla mina medstuderande som studerar på distans till lärare för deras utbildning kommer aldrig att hålla måttet - det är inte rättvist mot eleverna att deras blivande lärare har gått en ganska så oseriös utbildning. Hur kan man lägga lärarlinjen på distans? Sjukt. Där av har jag valt att ta ett sabbatsår för att sedan ta upp mina studier på ett utav de bättre och mer seriösa lärosätena. Ser framemot de, mycket. 1,5 år kommer gå fort och sedan är man ute i arbetslivet och får arbeta med de jag verkligen vill.

Dagens

Idag har jag varit på förhoppningsvis mitt nya jobb. Ska prov jobba i veckan där. Sedan införskaffade jag mig en ny kjol, en ny klänning samt en ny halsduk. Var min 5:e på 3 månader - illa! Sedan bar de av hemmåt till lugnet. Nu funderar jag på en fika med lite vänner ikväll eller en runda runt Lillsjön. Vackert väder är de idag och de gillar jag. Annars är jag sjuk pga. nedsatt immunförsvar - vilket är så där.
image70

Sömnlös i Östersund

Idag är jag slut. Huvudet, kroppen och själen. Allt snurrar. Känslan har avtagit. Vem vill hjälpa? Vem vill förstå. Vem vill vara? Jag vet inte. Vet du? Nä, nu går jag och läger mig. Tittar bort. Lycka till imorgon Sophie - de lär du behöva.

Andra saker

Igår var jag på arbetet hela dagen och kvällen - var otroligt skönt att få komma bort. Madde, Elin och Theres jobbade - så vi hade super kul. Vi hade hand om Pigalls klassfester för de som gick ut högstadiet för 10, 20 samt 30 årsen. Vi satt och mindes våran tid på Torvalla för alla hade gått där 87,86,85,84,83 - var ju ganska kul tyckte vi. Sedan blev de baren hela kvällen där man fixade en hel del tipp - så kvällen slutade bra. Idag ska jag jobba kväll på Arctura - vi har en 50-års fest ikväll. Kan bli riktigt bra drag och stämning. Färdmedlet för kvällen blir cyckeln.
image69

Eget

Snubblat in där igen. Känns inte tryggt. Känns bara besvärligt. Varför - när man vet vad som väntar en? Förrvirringen är stor, saknaden lika så. Min kropp mår inge bra är helt slut både fysiskt och psykiskt samt själsligt. Trött är ordet som passar in just nu. Har ingen större motivation just nu. Jag och sjukhus är ingen bra kombo. Frisk skulle man vilja vara.

Tystnad

Nu är jag hemma i lugnet igen. Här finner jag ro väldigt fort. Kom hem igår kl 07.00 hade då åkt tåg i 11,5 timme. Som tur var det så att jag hade liggvagn och fick otroligt härliga sovgrannar. Så resan gick fort och smärtfritt. Väl hemma kunde jag inte somna om. Dagen blev haltråkig tills jag åkte ner på stan och tog en fika med Linn - vi snackade, spanade och pratade om sommaren. Det är klart nu jobbar i Båstad v 28 och eventuellt 29-30. Sommaren komme bli så underbara. Kan eventuellt bli en usa resa med Linn - hon vile fara och hade ingen att åka med - jag är lätt på. Sedan blev de middag med Daniel och massa surr. Han gör mig hel och glad min bästa.

Hemma

Återkommer imorgon.

Stor

Saknad av vissa människor just nu. Såg ett kort på en underbar person som jag har sett upptill, önskat att jag var hennes dotter. Är så tacksam för att jag fick vara en del av deras familj även när det var över. Finare familj får man leta efter. Tänkte på Billy idag - saknar henne så mycket. Går som sagt inte en dag utan att jag tänker på henne. Saknar Douglas o Dexter mosters charmtroll och Elliot så klart och självklart resten av familjen i Härnösand. Men ska sluta upp med min sentimentala sida nu och återgå till livet.

Vitt

Det känns som att det snart är jul - ja faktist. Det är hur mycket snö som hellst här hemma och de kommer bara mer och mer. Var ju vår nyss, solen sken och man kunde ha kjol och tunna strumpisar. Nu kan man knappast ha det utan att få urinvägsinfektion och det vill vi inte ha. Var nere på stan en sväng och köpte mig ett par nya jeans och en flaska. Det var min skörd idag. Träffade på bror så jag snappade upp lit enyheter om Oscar min lille älskling. Sedan fick jag skjuts hem.
Väl hemma skulle jag äta men brända maten svårt i ugnen för jag var nere i förrådet och letade efter min väska. Bra jobbat Sophie.. Så nu har jag packat klart de mesta. Orkar inte stressa imorgon bitti innan jobbet. Jag är super smart som tackar ja att jobba en lunch för 200 personer 4 timmar innan mitt flyg går! Ja, ja man är ju. Så nu ska jag snart å jobbet och duka upp så jag inte behöver börja tidigt imorgon.

Pratade med min vän igår - han var dock super trött så han mummlade mest och jag babblade på. Vi pratade om eventuellt besök av mig nu när jag ändå ska åka till Göteborg över helgen så kan jag lika gärna svänga förbi honom på hemvägen. Skulle vara skit kul. Vi får se som sagt. Jag blir ju som sagt borta i helgen så jag komer inte skriva alls - så får återkomma...
Var ganska fundersam igår kväll - den fundersamheten sitter kavr ännu men bara lite. Imorse när jag satte mig på bussen så insåg jag att förtillfället så vill jag inte, inget alls. Så skönt att ha fångat den känslan, tryggheten. Men man vet aldrig kan slå till när som igen. Det är det som är både de fina och de tuffa med livet. Att man aldrig riktigt vet vart man står.

Jag tänker på dig i helgen - hoppas det går bra fast att du ska göra något otroligt svårt och jobbigt med mycket sorg inom dig. Men jag finns där för dig. Trist att allt ska komma så olägligt. Men jag väntar, du väntar.

Klös

Idag har jag fixat och trixat i min vanliga ordning. Therese ringde om en jobb grej i sommar hoppas jätte mycket på den. Kan bli en kul vecka i Båstad med gänget eller rättare sagt riktigt trevlig vecka. Annars har jag haft besök, fixat med posten och fått paket. Tänker på min stjärna Elliot han saknar mig det värmer i hjärtat att höra - han är min finaste. Bättre kille får man leta efter och hans mamma är super hon med. Fått mail av läraren nu - så nu känner jag mer trygg. Säker och letar - går så där. Annars så inväntar jag morgondagen då jag ska ner och fixa med lite saker på staden. Sedan ska jag städa förrådet och gå på jobbet och duka upp inför lunchen på fredag. Så imorgon blir det lite action. Annars funderar jag på om jag ska slå en signal ner till Katrineholm alldeles strax eller till någon annan trevlig själ. Så nu ska jag avsluta denna blogg och skänker en tanke till min vän Anna som skrivit tenta idag och till Daniel som tenta pluggar. Självklart till familjen Wikman och Carro och Sandra där borta i Härnösand.

Apelsin

Det åt jag idag. Så intressant var jag. Har arbetat kom nyss hem. Funderar om Jonathan är vaken men det är han förmodligen inte - hade behövt pratat lite - ventilera tankar. Får bli imorgon istället. Idag hann jag med en fika med Jocke på stan innan jag åkte på jobbet. Det var trevligt men ruskigt väder. Sitter här och funderar på om jag ska gå och lägga mig eller ej - jag tror nog det. Jag väntar på ett svar - undrar vad som har skett. Världens känns som att den står stilla lätt här i Östersund. Människor förändras inte de är kvar i gamla spår, mönster. Det är sorgligt att se, bevaka överskåda. Tur att jag inte är en av dem. Nu ska jag återgå till min tanke om sova.

Hur?

Hur kan man som människa ta någon annans liv, ta ett liv som precis har börjat? Hur kan man? Stackars familj, stackars barn. Jag hopas de hittar henne så familjen i alla fall har något att sörja över. Jag brukar inte lägga kraft till sådant men just nu gör jag det för jag blir så otroligt berövad - vem vill ta någon annans barn? Vem vill skada ett barn? Vem vill allt detta? Varför! Tänk.

Spricka

Igår somnade jag vid 19 - vaknade av att någon kastade snö på mitt fönster. Jag somnade om igen. Jag orkade inget igår - var trött helt enkelt. Min farfar är för snäll. Therese hade de bra på jobbet men bakis var hon så som alla vi var haha. Idag har jag inte gjort så mycket vart och dansat, kikat på lite tv och funderat massor. Det känns som att de är de enda jag gör. Ska jobba imorgon kväll och en stund på fredag innan jag sätter mig på flyget. Men det är långt dit. Bara måndag ännu. Annars så har det snöat här - så nu är det vinter igen. Förbaskat trist, jag vill ju använda låg skor och skinnpaj. Aja, gör de ändå. Fick små panik imorse när jag trodde att jag hade tappat bort en räkning men som tur var hittade jag den under alla andra räkningar. Det är hårt när det är det "intressantaste" man har haft för sig med under dagen. Aja, bättring imorgon ska det bli. Nu ska jag tappa upp ett bad och försöka få bukt med mina torra läppar - vet inte varför de är så. Men med försvaretshudsalva ska det gå att lösa. Blir kokos idag tror jag, försöker bättra på känslan. Känslan är viktig. Den är en stor del av upplevelsen.
image66

Ge mig Frid

Idag, imorgon, ja alla dagar.

Kvällen i övrigt

Annars så var kvällen fin, kul och helt galen. Började med att jag mötte upp Linn gick hem till Therese och förfestade med tuttifrutti vodka samt shotar av melon vodka. Ja vi har en förkärlek för smaksatta vodkor. Sedan kom Madde och en kompis till henne. Vi satt och mindes Vm och sa att vi skulle försöka fixa ihop gänget till sommaren på grillfest eller liknande - om så blir fallet blir det kalas. Sedan begav vi oss in till Olle´s blev shotar samt drinkar och lite väl snurrigt. Inte mycket vettigt folk ute och vissa bör vi inte ens prata om. Sedan begav jag mig för att köpa en läsk och sedan kom Jocke och plockade upp mig. Sedan pratade jag med Lilly eller sms:ade tror jag haha.

Nu sitter man med Daniel i telefonen och pratar om gårdagen. Snart blir det Ica och sedan ska jag hälsa på Therese på jobbet. Senare blir de ner på Athena och äta mat med familjen. Möjligtvis film med Jimmy vi får se om jag orkar. Ringde han som en galning i natt då jag hade hoppats på att han var hemma så jag inte hade behövt frysa ihjäl. Men han hade glömt telefonen - andra gången nu Jimmy ! Lyssnar på Åh gud kom, Åh gud ge mig frid. Behövs idag.

GiftOrm

Sitter här med sprängande huvudvärk och allmänt trött. Kvällen igår var trevlig fram till den punkten jag träffade på en viss person - av det manliga släktet. Tårar rann och jag förvandlades helt plötsligt från den självsäkra och fina tjejen till osäker och nedverderande. Han är och förblir mitt gift. Jag både skäms, är arg samt glad att jag fick återigen se varför jag inte bör ha någon form av kontakt med denna människa. Det första jag gjorde när han släppte min armar med sitt hårdhänta grepp var att radera hans nummer.
Jag är glad att jag inte är kvar där i drogen som är dig.
image13

Ont

Jobbade igår ont i fötter, ben och armar idag. Gick nästan två mil på jobbet igår så där av vissa av mina kramper. Trött är jag med. Små less och irriterad. Men allt kommer att ändras när det vankas utgång med Linn och Therese och Madde. Ska bli riktigt kul ikväll. Dricka drinkar och njuta av livet. Så ska snart i väg till Systemet och inhandla något gott. Sedan blir det hem till Theres på Frösön och avnjuta drycken. Och sedan blir Olle´s. Nu ska jag dra mig.

Endast för mig

Mina kryptiska meningar är till för mig. Jag gör det för mig. I all den enkelhet.

Öppen

Det är hårt att gå ut med sina innersta tankar, sig själv och sina val. Många i min närhet frågar om jag mår bra - visst gör jag det. Men inte alla dagar. Jag har dåliga dagar precis som vilken annan - kanske till och med fler dåliga än bra. Men just nu, nu när jag är hemma i Jämtland så mår jag oftast 100% bra. Att få andas den friska luften, att få känna vinden och lugnet - det gör mig till en hel person igen. Idag har jag många tankar och funderingar. Måste försöka reda ut dem. Hjälp någon? Nu ska jag återgå in till min tanke.
Du finns fortfarande - men du minskade drastiskt.

Saknad

Idag som alla andra dagar saknar jag Marie. Ibland går det och som idag inte. De trista är att hon aldrig kommer förstå hur mycket hon bettyde för mig och hur mycket jag ångrar den där vinterdagen. Oscar mår i alla fall bra. Han är de enda jag har kvar förutom alla fina minnen. Så jag lever på det. Ska förmodligen till Göteborg nästa helg - då kan de bli halv tufft då jag bodde där i över en månad med Marie. Hon jobbade på Vovlo och jag stod vid spisen och lagade mat så den stod på bordet när hon kom hem.. haha - det var fint. Jag vågade dock inte använda gas spisen så jag gjorde alla mat i micron eller i vatten kokaren - då förstår nu hur duktig jag är på att laga mat - fick inte ett enda klagomål. Kommer även ihåg när jag och Marie skulle köpa oss en räk och keso pannini på tehuset för att sedan ta med oss den och gå och bada med Maries dåvarande tjej och vänner - den var inte lika god som på fiket! Så då lärde vi oss den läxan. Eller alla andra gånger vi har haft upptåg. Marie är och förblir en av det viktigaste personerna i mitt liv. Bättre vän får man leta efter och jag kommer nog aldrig finna någon som henne. Tyvär.
image63

Blandat

Idag följde jag med mor till frisören - min kusin Kristoffer. Han är otroligt duktig - jobbar i både NY och London. Vi snackade om frisyrer, familjen och formel 1.. som vanligt. Bokade klipptid den 25/4. Har ju inte klippt mig på 8 månader. Sedan blev det en sväng på stan där jag lurade på mamma produkter från Make Up Store. Nu blir Lilly stolt. Haha. Själv inhandlade jag ett par shorts och ett par mysbyxor - en okej skörd. Sedan blev det dagens andra latte och en grovis med tonfisk röra. Nu sitter jag här hemma och funderar på vad som ska ske. Blir till att boka flyg ner till Göteborg och sedan får vi se...
image62

Stillestånd

Det har jag just nu. Vet inte vad jag ska hitta på me. Pratar med Jocke - han jobbar. Jag vill också jobba men det ska jag på fredag. Ser fram emot de redan. Blir trerätters middag med 240 gäster. Kan bli trevligt. Jobba för mig är livet - så rogivande. Vet inte om jag ska åka Umeå i helgen - hade gärnat gjort de. Men ska fira pappa söndag samt att jag annat inplanerat. Vi får se. Känns som att jag kommer resa mycket på dessa två helger om jag nu gör de. Vi får se. Är fundersam över vissa motiv. Ska försöka lösa de.

Frid

Ny dag, ny tankar. Idag ska jag försöka uträtta en del saker. Tänker en massa på olika människor i min omgivning.  Det är hårt när ens vänner mår dåligt. Jag försöker finnas där men ibland vill de bara vara ifred - jag förstår de. Man behöver ofta sig själv dessa gånger. Ibland får jag ångets för att jag mår så bra just nu. Men nej, det ska jag inte ha. Så jag kör på. Man ska vara ycklig så länge det vara vilket kan vara otroligt kort eller långt - you never know.
image61

Känslor

Ibland blir jag förvånad, ibland blir jag irriterad, ibland ledsen, ibland glad. Just nu är jag en blandning av allt och lite till. Dagen har varit rogivande med vackert väder. Kvällen fin med besök av Jocke - börjar gilla det mer och mer. Han kom bara så där utan förvarning - fint, annorlunda. Vi ska på bio i veckan ska bli kul.
Annars så har jag en del tankar om. Ska jag eller ska jag inte? Om en vecka eller i helgen. Varför? Varför inte bara lämna och gå. Skulle vara behövligt. Är en person. Ingen sak. Men det är något som lockar. Vi får se, just nu nej på alla punkter. Annars flyter livet på i solsken, lycklig, nöjd och förväntansfull över nya saker. Mina kryptiska meningar är till för mig. Jag gör det för mig. I all den enkelhet. Suddigt är mitt nu.


Äntligen

Kan man komma in och blogga. Helgen vart otrolugt givande med mycket skratt bla. Träffat mycket nytt folk - vissa är ju för roliga. Och nu är helgen över och jag bör börja plugga inför tentan på fredag. Vi får se! haha. Skriver mer sen.

RSS 2.0