Hurtful =

Causing injury or suffering; damaging.

Gör

Humör: Små seg
Gjort: Ätit frukost
Planer: Arbetet
Ser på: Top Model

Lyssnar på: Tv:n
Läser: Ingenting
Dricker: Vatten

Äter: Havregryns gröt med kanel
Bästa: Imorgon är de fredag
Sämsta: Fortfarande små seg
Väder: Grått


Lick it.

Gör det, gör de nu. Nästan alltid. Exstas? Härligt? Njutbart? Ängsligt? Ensamt. Mjukt, annorlunda, bakvänt? Nu, då - sen. Allt. Gör de, gör de nu. Nu. Nu.


Långt fram

Blickar ut. Mörkt. Ballkongdörren smäller i kapp med vindens starka pustar. Kylan är påtaglig.
Ändå inom mig ligger ett behaga, ett ljus. Jag är hemma nu. På riktigt. Det känns bra. Bättre än bra. Varmt.

Nyckel.

Ligger här i sängen. Den innehåller bara mig. Du var här för en stund sen. Du tog dig in med min nyckel. Du är.. Magiskt bra. Du gör mig trygg, trygg i mig, i oss. Tack. De är ljuvt. Men inte för mycket, inte för hastigt.
Lyssnar på Melissa. Längtar. Dit.
Jag gav min nyckel till dig och de känns bra.

Inget och allt.

Ledig idag, igår kom finaste vännen. Vi myste framför Me Myself and Irene. Så bra. Sedan orkade vi inget mer och la oss och sov. Han ligger fortfarande och sover - jag ska upp nu och fixa lite. Bloggen hinns inte me så mycket just nu - nr jag inte jbbar är jag med Andreas eller vänner. Planerar lite trippar framöver - Sthlm och Härntan. Ser verkligen fram emot de.  Lycklig över att mina vänner mår bra och är där dom trivs. De betyder allt.

Sent.

Varit borta en massa ch myst, arbetat och umgåtts med fina vänner. Blir mer sen när jag har tid.

Oväntat.

Helgen innehöll massor. I fredags efter jobbet åkte jag och Andreas på mitt jobb för att gratta en kollega och hälsade även på mamma. Sen så hade jag fiket för mig själv fre-lör, in kommer fröken Wikman. Åh vad glad jag blev. Med sig hade hon sin fina tjej. Dom är så fina tillsammans. Så det vart fullt hus hos mig på lördags kvällen. Andreas var ju även hos mig. Söndagen spenderades med dem och hälsade på min lill kille som hade blivit så stor, för stor. Min älskade Elliot. Sen var det bara jag och Andreas - hyrde film och myste en massa. Så ser min helger ut förövrigt numera. Han kommer strax. Mys.

RSS 2.0