Turkost

Dagen blev helt fantastiskt bra, jobbet flöt på med max 20 kunder. Massa pengar för att sitta ute i solen. Sedan kom R förbi med vovven. Mys. Sedan åkte vi hem, samlade ihop alla djur och åkte och lämnade dom. Sen åt vi silltårta, glass och kaffe med R´s familj och syster och man och barn. Som tack för att vi hade passat djuren fick vi jätte fina saker till köket, allt i turkost som köket går i. En fin marimeko skål, ljus lykta, samt turkosa köksredskap i silicon. Har velat haft en sådan skål hur länge som hellst. Super snällt. Efter vi hade varit där åkte vi häm och tog på oss träningskläder och sen gick vi ner på stan för att hämta upp cykeln, sen cyklade vi hem i den fina sommar kvällen.

Idag har jag varit duktig och gjort 2,2 mil. Promenerat till stan 2 gånger, samt cyklat hem. Även hunnit med mag och ben övningar. Skall hinna med mer nu innan vi ska sova Imorgon jobbar jag igen och sedan fixade jag så att jag kan vara ledig på tisdag - gött. Skall bli regn då vilket passar mig utmärkt för då kan jag fixa här hemma och göra ordning köket med alla nya grejer som kommit från min lägenhet. Sen ska vi flytta lite saker och sen ska jag hänga med Nina och Erik en stund.

Sen är det bara ons-tors kvar innan jag går på min efter längtade semester. Det känns så skönt att ha semester och inte bara vara ledig och gå och slappa. Då har jag jobbat ihop min ledighet med lön. Riktigt skönt. I helgen kör vi tjejer på utgång, vin, mys och skratt. Veckan efter blir det Ikea med mamma och mys med R efter han har kommit hem från Polen. MIddagar på Marite, Teaterträdgårn, mys helt enkelt. Sen ska vi kika på tapeter och hund. Efter den helgen blir det London. Hur bra som hellst helt enkelt. Nu är det dags för sängen.

26 Juni

Solat och blivit brun. Jobbat och skrattat. Äter vindruvor och zero sprite. Duscha ska de, samt mysa ner mig i sängen med alla katter. Sen ska jag somna och sedan vakna upp och hoppa på cykeln. Sen jobbet och massa skratt. Sen kärleken.

En del

Puss

Svårt

Kan inte somna. R är på bio och jag och hunden ligger och slöar på sängen. Är så trött i bena för jag har förvridit foten så jag kan knappt gå. Sen så gör det ju inte bättre att jag gick 1 mil i går och massa på jobbet varje dag. Tur att jag kan cykla utan att de gör ont. Cykla är underbart skönt i sommare värmen speciellt där vid 19 tiden när man ska hem från jobbet. Så befriande på något vis. Är ju en bit också vilket alltid är trevligt. 1,5 mil är det fram och tillbaka. Så träning får man ju på köpet. Imorgon ska jag sola. Dricka massvis med vatten och somna tidigt. R är i Åre med jobbet över helgen. Han får lön för att bo på hotell och dricka öl och umgås. Där har vi killen som vet hur man väljer rätt yrke, bra fömåner, hög lön, god fackförening med låga avgifter. Det är bra grejer det där. men smart ska man vara, som tusan. Nä, nu ska jag försöka sova.

Doser av lycka, förväntningar & tankar

Haft en sån underbar dag. Jobbat med Maria och vi har alltid så kul. Cyklade hem vid 19. Och njöt av solen. Tappade mobilen på vägen någonstan. Någon fin själ hittade den, kände igen ett nummer till en kompis. Åkte dit med den. Hon ringde till mamma. Så jag har verkligen tur med allt just nu. Kom hem och då hade R lagat middag till oss. Nu sitter jag och kikar på Fringe och har snackat med Tess och Lilly. Tess och jag planerar inför nästa helg. Lilly satt ute och spelade gurra, ser verkligen fram emot några dar i Härnösand.



Annars så mår jag jätte bra. tycker det är så skönt att få bara vara. I helgen ska vi umgås med lite vänner. På måndag kväll ska vi hinna med att flytta lite möbler. Kanske till och med köper en ny soffa. Sen ska jag kika på tapeter till köket, vill ha en modern men samtidigt lantlig känsla. Vilket vi i och försig har då vi har vit panel, vitt köksbord, vita gardiner. Nu behövs bara en fräsch tapet och nya köksluckor. Ungefär så här ser vårt kök ut just nu. Men istället för hel vit, ska vi ha en lite mer modern tapet med något fint tryck/mönster. Men köksbordet, golvet och panelen har vi och ett stort fönster. Sen när vi köper något större blir det förmodligen i en väldigt lantlig stil. Så fint.



Hallen är ett projekt som jag ska hinnna klart med till hösten när jag är ledig. Då ska vi tapetsera nytt ljust och fräscht, men ha kvar det mörka listerna på golv och tak. Byta ut den mattan vi har till en stor rund beige, samt byta ut konsten. Måla om hallmöblerna till vita samt sätta upp gamla rostiga lljuslyktor. Lite korgar och mer ljus. Kanske till och med klinkers. Vi får se. Jag kommer pyssla tills jag somnar i höst och vinter. Sen är det bara lite nya saker till badrummet.



Hm.. åker ju till london om 2,5 vecka. Funderar på om det kanske blir en till märkes väska (en svart) när jag är i London, eller ett par snygga skor från YSL, eller en snygg kavaj från Chloé. Ska även köpa nån vintage t-shirt med Iron Maiden eller Kiss eller dylikt. Riktigt snyggt till kavajen. Vet en liten marknad som har mycket fina gamla band tröjor. Sen så ska jag investera i något riktigt fint. Men inte till mig. Eftersom jag kommer få något som kommer ha en otroligt speciell plats i mitt hjärta och som jag alltid kommer bära med mig, för jag kommer ju snart gå runt med något otroligt vackert, evigt och smaskigt dyrt. Vilket Nadja tyckte var föträffligt rätt och riktigt - ska, de va så ska det just va´.
Längtar så till denna dag. Att få bli din. Att få visa att det är bara du och jag.

Ensamhet

Ensamhetens ö
jag flydde dit då smärtan blev för stor   
men snart kommer frihetens båt
och jag stiger ombord
hissar seglen för vinden
seglar över djupen 
till  nya platser, vyer
inte för att glömma  men att fara vidare

Nattligt

Vaken. Drack en kaffe vid 23.30. Inte bra. Hunnit med att rensa bort en del sakert i gamla lägenheten, plus fixat med massa pappers göra. Även hunnit handla lite. Ibland blir de så tyvärr. Nu fundrar jag på att försöka somna innan klockan blir allt för mycket. Börjar dock 11.00. Så ingen panik direkt. R har i alla fall somnat här brevid mig. Stackarn jobbar bara en massa. Men snart semester för båda. Nu är det bara 7 dagar kvar innan jag stämplar ut. Helgen kommer nog gå riktigt fort. Sen är det måndag igen och då är det bara 3 dagar kvar. Då ska jag kurera mina fötter, jag har 4 blåser och de är sådär kul.

Något helt annat; Såg nyss kort på lilla Casper. Mys helt enkelt. Hoppas på att hinna träffa han och hans mamma när vi åker hem från London. Bebisar är för fina. Vi satt och snackade om dessa små idag när vi tog en glass i solen. Mycket tankar, fundeingar och allmänt förvirrad var vi tre. Men det löser sig på den fronten med någon gång. Men vi var nog alla överens att än var det inge bebisar på G.

En av katterna har somnat vid fotändan av sängen - hon var så social och sällskapsjuk ikväll så det var bara till att öppna dörren. Hunden ligger under sängen och tuggar sönder en av mina strumpor. Jätte trevligt säg. Bara 6 timmar kvar tills vi ska ut på en lång morgon promenix, sen blir det frulle och sen cyklar jag ner på jobbet. Sen kommer jag nog falla i sovkoma i soffan medans R lagar middag till oss. 

Ledig stund

Helt slut är vad jag är. Gått och gått hela dagen, gått 1,5 mil och det känns. Speciellt i detta väder. Min lediga dag blev helt perfekt, lite mys på stan med Nadja och Helen. Sen en god lunch med Roger samt tittande på en viss sak till oss. Sen åkte jag med mamma ut på Exponorr en sväng. Sen hem. Väl där gick jag ut med hunden och sen så gjorde jag en svamp omelett till middagen - mums. Sen somnade jag.


Nu väntar jag på min sambo, det är inte alltid roligt att ha en sambo med ett bra jobb. Just nu och hela denna vecka så har jag varit själv varje kväll. Saknar honom i massor. Han kommer nog hem vid 00.00 idag igen. Så vi ses inte så mycket just nu och inte kommer de bli bättre innan jag går på semester. Sånt är livet ibland. Kom på en bra sak att jag jobbar hela helgen - hela gänget är bort. Tess är i skogen, Nadja hemma i Bräcke. Nina och Helena hemma i Valsjöbyn. Så det enda som är lite trist att jag jobbar är att jag ska hinna att fixa i lägenheten samtidigt. Men har man världens snällaste mamma - så är de ganska lätt. Hon har redan fixat massor - fin rä vad hon är. 

24 Juni

Igår han jag med i timmes promenad, samt cykla 1,5 mil. Så jag är ganska nöjd. Idag blir det promenad till stan och hem. Sen en promenad på kvällen med hunden. Ska strax fixa mig och sen be ge mig ner på stan för lunch med sambon och sen en fika med Nadja. Sen får jag se vad som händer.

Måste gratta min finaste vän Karro som fick sin efterlängtade son Casper igår. Så glad och stolt för dig vännnen min. Nu återstår bara jag av oss tre systrar. Hm.. undra om de blir en pojke då med? haha. All kärlek till er.

Lilly du är finast - glad för din skull. Snart ses vi.

Vit som snö, mjuk som bomull

Jobbet flöt på riktigt bra idag. Skönt. Nu en ledig dag. Snart helg och snart semester. Kom hem från jobbet vid 19. Cyklade hem. Hade dock tagit fel kläder - jeans utan strech.. både varmt och obekvämt. Bättring imorgon på den fronten då jag ska ner på stan och ta en kaffe med Nadja och lunch med sambon. Just nu sitter en av katterna med mig, hon är så fin och liten. Men hårig som jag vet inte vad. Snart ska jag ut med vovven igen för 3:e gången idag. Sen blir det slappt för min del.

Bestyr

Vaknade kl 05 imorse. Men somnade om, vaknade upp. Gick en morgon promenad, blev blöt. La mig i sängen. Åt müsli. Startade datorn. Läste. Skrev. Klev upp. Samtal. Bad. Återigen tillbaka till datorn. Snart cykeln till jobbet. Göra sallad, smöra mackor. Ta hand om kunder, äta lunch. Göra glass. Plocka bort. Cykla hem. Titta ut. Middag med kärleken. Lång promenad i kvällsolen. KIka på film. Somna ihop. Vakna upp.
Min dag helt enkelt.

Morgon

Tankarna flödar genom sinnet, tankarna får mig i balans. Jag tänker på honom, han som blev lämnad. Han har det bättre nu, han vet det nog bara inte. Men inom sinnom tid. Jag tänker på hon där i sängen. Som har sovit 12 timmar på 4 dygn. För känslorna har hållit henne vaken. Lyckan i känslan. Tänker på hon som väntar på sitt barn, ett barn som kommer förändra hennes liv. Med kärlek. Jag tänker på han där borta, han som vill - men som inte kan. Ibland tar det stopp. Jag tänker på dig, dig, du som vill bort. Bort från det mesta. Jag förstår dig. Följ ditt hjärta så kommer det bli rätt. Jag tänker på dig som älskar mig, du älskar mig som ingen annan kan. Du älskar mig för den jag är, för mina brister, för min fel. Du älskar mig. Tankar gör mig varm, tankar gör mig hel. Tankar.



Sommaren; Trägårdsvägen.

Helgen vart otroligt härlig. Med mycket skratt, vänner och helt okej väder. På fredagen åkte vi ut till pappa för att äta en midsommar middag efter den åkte vi ut på Frösön och på Trädgårdsvägen för att träffa upp de andra som hade slagit upp ett stort tält. Vi var runt 20 personer som var där. Blev sång, skratt och lite dyck av det starkare slaget. Jag och R åkte hem vid halv tolv, så skönt att få komma hem i bra tid.

Lördagen bestod av sova länge, fika hos R familj samt hämta upp hunden och katterna som vi ska ha ett tag medans R´s syster och familj är på semester. Sedan gick vi ut på promenad med Wille. Senare åkte vi och mötte upp Nadja och Guge för lite Pizza samt kubb och rabarber paj. Efter det åkte vi vidare till Bror och var där på fest. Hemma dock i god tid.

Söndagen blev lugn, med lång promenader med Wille, kalas hos bror med tårta. Stor-handling på Willys. Samt grillkväll på trädgårdsvägen med gänget. Sen gick vi på en 1,5h promenad med Wille i de fina vädret på kvällen. Hur mysigt som hellst.

Idag och resterande dagar i veckan jobbar jag, men ledig på onsdag samt söndag. Vilket känns helt okej eftersom jag ändå börjar vid 11 och jobbar fram till max 19.30 - man hinner som njuta av solen med långa morgon promenader, samt när jag cyklar till jobbet. Så jag är nöjd. Efter idag har jag bara 8 arbetsdagar kvar till semester. Sen åker jag till Sundsvall, Härnösand, Gävle, Stockholm, London. Längtar. Och sen när man kommer hem jobbar jag 4 dagar sen är jag ledig fre-sön - då blir det stråket med gänget. Så härligt schema i Juli. Sen har jag bara Augusti och September kvar.

Nu ska jag skynda mig på jobbet, börjar tidigare idag så idag kör jag minst ett 10h pass. Good Luck till mig.

Sommar

Vi ska fira riktig midsommar med långbord, lekar, sprit och mat. Jag gillart. Nu ska jag mysa med min fina sambo. 

Arg

Ibland förundras jag. Ibland så tappar jag hakan. Just nu är en sådan stund. Orden känns som fantasi och du känns helt ogenomtänkbar. Hur kan man vara så. Hur kan man använda ord för att locka tills sig. Hur kan man använda en svaghet hos någon bara för att få som man själv vill.




18 Juni

Nu är jag snart på väg ner på jobbet. Innan ska jag hinna handla present till bror. Blir nog en relativt lugn dag då det är dagen innan midsommar samt att det är halvkasst väder. Hoppas på att sluta vi 18.00. Ska ta en fika med Tess efter jobbet och sedan ska jag försöka hinna med en solning. Sen ska vi till lägenheten och hämta prylar. Sen spela lite tvspel och somna - imorgon kommer vi att få hem 4 persier katter samt en liten shetlandsheap dog som heter Wille som vi ska passa i lite mer en 1 vecka. Kommer bli super mysigt plus jätte bra med långa morgon och kvälls promenader varje kväll. Passar bra då jag inte hinner träna så mycket nästa vecka.

Otaliga saker, som gör mig vanlig

Hemma från jobbet idag, mådde super dåligt imorse och igår natt - så inte direkt jobbläge för min del. Har bara tagit det lugnt, spelat lite Sims 3, kikat på tv och ätit lunch. Väntar på R ska komma hem. Vi ska på kalas till hans kompis senare ikväll. Sen ska vi för bi lägenheten för att hämta lite saker. På söndag ska vi röja allt. Igår så tränade jag 50 min, slappde lite och sen så åkte vi och kikade på soffor. Vi ska köpa en ny efter sommaren. Vi hittade massor av fina på Mio och Bonus. Så vi får se. Mycket som ska fixas i höst, tapeter i kök och hall, nytt kök, nytt handfat till badrum. Hund? Mycket saker. Handfatet ska mamma och jag köpa när vi åker till Ikea om någon vecka, tapetseringarna kommer ske i höst. Köket får vi ta i vår någon gång. Det bästa är att vi trivs redan nu och det är det viktigaste men lite nytt behövs ännu. Soffan ska in först.

Helgen kommer bli fullspäckade för oss, middag med familj på fredag sen över till gänget på Frösön för fest, lördag fest hos bror, söndag - våfflor hos bror och fira honom samt städa ur lägenhet. Puh.. ser ut att inte bli en lugn stund. Sen jobbar jag hela veckan i det fina vädret som ska bli. Suck.. men jag tjänar en massa pengar och det behövs just nu. Sen går jag på semester den 2/7. Jag behöver sparar vart enda litet öre för att jag ska kunna ha en stabil ekonomi när jag är ledig i höst/vinter. Jag ska/har slutat spendera mina pengar på kläder, prylar, onödiga saker på mataffären, m.m. Nu ska jag bli super ekonomisk. Just nu känns det ganska stabilt - men jag har ingen marginal att göra något extremt. För jag vet hur jag är, bara jag går in på sparkontot så kommer pengarna rulla där ifrån. Skärpning. London om 3 veckor - spara, spara - Sophie!.

Annars så glädjs jag åt alla fina vänner som mår bra. Att  jag snart få se en liten bebis, ett giftemål och en förlovning. Pratade med en vän igår hon sa, läser din blogg jämt - funderar du på att skaffa en liten. Jag tänkte efter och sa som de var - ibland så känns det som att jag vill de. Faktiskt. Jag har inte varit i detta stadium i mitt liv min relation. Där jag litar på min partner till 110% - vi skulle klara av allt. Jag har som sagt aldrig varit mycket för förlovningar, barn och bröllop. Hell, var ju tillsammans med någon i nästan 3,5 år och vi/jag kände aldrig det där super suget att flytta ihop, ha barn. Visst vi båda var unga men när man är så kär kan man oftast  få försig att man är super lycklig. Sen har jag haft andra förhållanden - men aldrig känt för barn, förlovning m.m. Nu känns allt som att det ska vara så här, allt kommer på plats. Har inte ångrat 1 gång att jag flyttat ihop med R. Aldrig känt att jag vill bort. Det är en underbar känsla för någon som har flytt så länge. Tack älskling, du är finast. Love U.

Måndag

En blogg fri helg, härligt. Jobbat och umgåtts med sambon och familjen. Myst med Oscar och ätit god mat. Kikat på film, ätit godis, myst mer. Sovit en del och spelat Zelda på Wii. Nu är de åter igen måndag vilket innebär att jag är ledig. Så idag har jag tränat 40 min yoga, aerobics och joggat. Sen körde jag 20 min på maskinen också, nu ska jag bara köra lite mag, ben, armar och rygg övningar och kanske en promenix ikväll i kylan. Får se. Imorgon är jag ledig och sen jobbar jag ons-tors. Sen lång ledig till på måndag. Snart semester! Yihoo.

Kvällens sista.

Puh, nu är jag helt slut. Tränat som en liten galning. Blev 1 mil, dubbla mag och ben övningar (inte dubbla-sett, utan övningar, blev 200 sit-ups, 300 ben) Sen även rygg. Så nu ska jag lata mig i soffan och invänta sambon. Min fina vän Andreá ska gifta sig nästa sommar - jag längtar som en galning, redan planerat present. Tänk vad kul med möhippa! I like. En av mina äldsta vänner som jag alltid kan lita på och dela mina innersta tankar med. Du är så speciell vännen. Så glad för dig och Daniel. Snart bara 1 år kvar nu jippi :). Nu ska jag avsluta. Imorgon arbetet.



Fortsätt

Om alla fick känna det där, om alla fick vara trygg, om alla fick skratta. Om alla fick somna om med den man älskar, att få vakna upp sida vid sida. Känna allt som man känner just då. Skulle man då kunna känna olycka? En del är inte nöjd med att ha allt utan de vill ha mer. De är det sorgliga med livet.
Att få uppleva kärlek är något unikt, något alldeles eget. Något som bara två personer kan förstå och de är de två personer som upplever kärleken. Kärleken är egen, stark, ensam, hård, len, ljus, evig, ohållbar, kort, vacker, skör, livslång. All kärlek behövs, i alla dess olika former. Vi behöver bekräftelsen, för att leva.

10 Juni

Igår fick man ju sin skatteåterbäring och efersom jag har världens bästa och intelligentaste sambo så fixade han mig 5000kr mer i återbäring - vilket gillas mycket. Så imorse shoppade jag lite på Gina Trico sen åkte jag ner på stan för att möta upp Nadja för en lunch som sedan blev en fullspäckade shopping dag. Jag bör egentligen inte shoppa eftersom jag ska åka till London om 3 veckor. Men köpte lite saker ändå både till mig och R. Så nu har jag lagt in alla mina pengar på sparkontot så inget mer shoppande tills London. Här är lite saker som jag inhandlade.

Plus lite mer.. Så om någon behöver kläder kom förbi mig - jag behöver avlastning. Nu ska jag kika på tv och njuta av lite ensamtid.

Dagen

Idag står det arbete på schemat åter igen. Jobbar hela veckan och även lördag. Sen är jag förmodligen ledig till på Onsdag. Sen jobbar jag ons-tor. Sen är det ju Midsommar. Då är jag ledig fre-sön. Sen jobbar jag i 1,5 vecka till sen har jag semester i 18 dagar. Ser fram emot den semestern.

Idag jobbar vi nog fram till 18.30 max. Det är ju lite sol ute så folk vill väl njuta av den lilla sol vi verkas få denna sommar?. Sen ska jag hem och äta middag med sambon och sen ska jag nog ta en promenad och senare på kvällen ska vi kika på film. Hinner ju inte med så mycket när man jobbar fram till 18.30. Kvällen kommer ju ganska så fort. I helgen funderar jag på o jag ska ut eller inte. Vi ska fira Tess rejällt med party - men får se som sagt. Partaj är kul, men att vara hemma med den man älskar är något ännu bättre. Sen vill jag vara pigg för tänkte att vi skulle fixa klädkammaren/förrådet på söndag, så jag kan hämta hem resterande av mina kläder. Jag får se vad som händer helt enkelt. Måste ta tag i lite saker kom jag på nu, som att städa ur gamla lägenheten och boka besiktning. Hm.. får inte glömma detta plus säga upp elen. Snark.

Om du vände dig om

Om du och jag hade varit kvar, vart hade vi varit då. Hade vi kunnat säga hej utan att känna den där konstiga känslan. Om du och jag hade stannat, hade vi då stannat för varandra. Jag hade stannat för tryggheten, du hade stannat för mina tårar. Du släppte aldrig taget för din rädsla, jag släppte aldrig taget om känslan. Du sa hej då för något årsen. Jag sa hej då för en vecka sen. Ett värdigt avslut fick vi aldrig. Hur hade vi sett ut om vi hade fått de. Hade vi varit lyckligare, hade vi varit mer rationella. Hade du sagt hej, hade jag sluppit sagt så. Hade jag slutat funderat varför du inte vill känna dig vid mig. Hade du sluppit gå på samtal. Hade du mått bättre, hade jag mått bättre.



Tankar som kommer upp när min rationella sida och min kreativa sida förs samman. För jag tänker, jag våndas då och då. Jag skriver brev, jag knycklar ihop dom. Jag blir arg, jag blir ledsen. Jag blir ställd. Varför är det så. Varför kan du inte stanna och säga hej. Varför kan du inte skriva hej tillbaka. Jag vill ju bara höra hur du mår. Vi delade en livstid tillsammans. För så känns de ibland. En tid då vi blev de vi är idag. Men jag förorsakde mycket mer smärta än vad jag borde ha gjort. Men hjälpte du dig själv ur det hela, är det bara mitt ansvar över hur allt blev?... Bara du vet de. Jag vet inte om du läser, jag vet inte om du bryr dig om saker som jag gör. Jag vet bara att jag tycker att du är en fantastisk människa.

Allt från himlen och tillbaka till jorden.

Helgen har varit fantastiskt bra. Började med en mysig lugn dag med R. Vi gick på travet, åkte och köpte mat åkte hem och la oss under täcket för att se på film. Mys. Sen fick jag ett ryck sms:ade Andre. Vi körde på utgång, hur bra som hellst. Träffade på hur mycket folk som hellst. Men det bästa var att R var där och de är så skönt att bara gå på krogen för att ha kul och inte för att ragga. Så less på sånt. Tryggheten att veta att jag och han alltid kommer att ha varandra, alltid älska varandra räcker för mig. I söndags flyttade vi de sista av möblerna hem till oss och sen hade vi middagsbjuding för min bästa kompis från Umeå och bror och hans tjej. Sen körde vi massa Wii och TP. Så mycket skratt och gott sällskap. Sen somnade vi ganska så tidigt.

Idag har jag bara tränat och kikat på nätet. Så trist väder ute så man somnar. Imorgon ska jag jobba = lätt förtjänta pengar. Inte många som har det så just nu, men kan inte klaga. Visst det är tråkigt många gånger och man suckar över vissa saker som görs och sägs. Men det är pengarna jag gör det för. Och tiden går så fort nu - snart är vi i London och sen slutar jag. Sen blir jag hemma fru ett tag. Min underbara sambo skämmer bort mig med presenter, kärlek och lycka varje dag. I lördags när vi skulle hyra film så gick jag och kikade i en Barn-affär, letar efter en speciell barnvagn. Lugn inga barn men kul och kika när man vet precis vilken vi ska ha när den dagen kommer. Just nu är jag inne i en fas i mitt liv där jag vill ha allt som man ska ha; ring, barn, villa, hund, hus. Hm?.. Lite för tidig kanske. Men vi börjar lite smått med något av dessa. Vi får se vilket de blir.

Träffade en av R´s barndomsvänner i lördags och han bekräftade redan det jag visste - finare kille får du leta efter. Han kommer aldrig vara otrogen mot dig, det är ganska ovanligt att en killkompis säger så. Killar är ju inte känd för att bry sig så närmvärt över polarnas tjejer, hur de funkar i en relation. Utan mer hur han själv ska få sig ett ligg. Jag är så glad att jag äntligen har träffat någon som jag kan känna mig 100% trygg med. Jag har mått så dåligt, vara så destruktiv mot mig själv många gånger. Jag lägger oftast ner hela min själ i mina relationer och oftast har det gått som de har gått. Jag har gråttit floder, tappat all min självinsikt och gjortdåliga saker bara för att få behålla kärleken. Bara att få behålla personen som fick mig att känna mig trygg. Men nu är jag trygg utan någon och då känns allt så mycket ättare - jag är trygg med eller utan min sambo. Men våran trygghet tillsammans betyder så mycket. För nu har jag någon som älskar mig för den jag är.

Sen har jag fått finaste vännerna - Lilly: Ledstjärnan i mitt iv. Tess, Nadja, Nina: Alltid upptåg. Andreá: Tonvis med tjejgrejer . Daniel: Finaste vännen.  Jönsson: I snart 24 år har vi känt varandra. Sen alla andra finingar såklart!

Kallt

Om ni ser mig idag säljandes jordgubbar och huttrar utanför jobbet. Tänk då - att jag får fin fin lön för slitet. Dock så ser jag för det inte fram emot de. Jag kommer frysa ihjäl. När börjar ungj*vlarna sälja??? Om 1 Vecka. Snark. Ja, ja ... vad gör man inte för lönen i dessa tider? Nu är jag mörkhårg igen. Choklad tror jag det kallas. Nöjd är jag, men mörkare kanske de nog  blir till hösten. Men tillsvidare. Jag har gått från blond till mörk på nån månad. Jag kör lite tvärtemot. Går mörkt på sommarn. Härligt. Annars så är man ledig i helgen. Fin fint. Så jag ska slappa och mysa och ha kul. Det får bli mitt helg nöje. Men har ju som sagt jordgubbsförsäjlningen kvar. Tur att man är innen ibland. Dagen kommer gå extremt sakta.

4 Juni

Dagen kommer att/ha beståt av följande:

1. Kikat klart på Twilight.
2. Träna, Fixa mig, Åka ner på stan

3. Lunch med R
4. Gravsättning Farfar +
5. Sola sen Arbetet 15-18 (Stägning)
6. Springa 40 min
7. Middag
8. Hem till gamla lgh

9. Mys


Mycket att göra men de är då de är skönt att vara. Imorgon ska jag rösta och sedan jobb fram till 18.30 sen är de helg till på tisdag för min del. Vilket är super för då kan jag ägna mig åt R, träning och mina vänner. Tess fyller 23 på sönadg så vi ska ha heldag med henne på lördag. Sen firar jag och R också 1 år. Så vi får se helt enkelt. Söndag får jag/vi se vad som händer. Fixar lite i gamla lgh kanske och lunkar på. Längtar till semester och Lilly och London. Vill ha de nu.

3 Juni

Idag har jag hunnit med: Frulle, sovmorgon. Sorterat, fixat kläder. Ätit god lunch. Sprungit 8 km, gjort mag, ben och rygg övningar. Sprungit en sväng på stan med mamma och fått ett par tränings shorts från Nike. Ätit god middag med R och hyrt film och lite godis. Tittat lite extra i forex fickan och längtar mig bort till London. Kikat på smycken (ett särskilt smycke). Nu ska vi på prommis hem till R´s vänner och sedan hem och kika på filmen.

ORD

Tisdag. Jobbat. Postat. Myst, skrattat, myst. Ätit en glass. Nu ligger vi med varsin mac och surfar i sängen. Har fått R att shoppa upp massvis av pengar på fina kläder till honom själv. Han är ju redan så fin. Kan bara titta på honom och känna att åh vad fin han är. För fin. Lycklig. Imorgon ska jag träna, sola, fixa, trixa. Kanske fika med Linn? Sortera kläder så ni som vill ha kan komma och kika, prova. Ja, det får bli min morgon dag. Han dock shoppa lite idag, klänning, shorts, 2 par högklackat, hårspännen. Plus att R köpte Katharine Hamnett tröjan till mig. Finaste är vad han är.

Tokigt

Underligt. Frånvarande, Konstigt. Fascinerande. Kallt. Ensamt. Skrattretande. Underbart. Varmt. Fint. Ljuvt. Fantastiskt. Hej då.
Jag funderar ofta väldigt mycket och högt. Ibland funderar jag på strunt saker, ibland på livsviktiga problem. Ibland blir jag frustrerad, fundersam och alldeles trött. Ibland skrattar jag bort allt och försvinner någon annan stans. Mina tankar är som ett hemligt rum som ändå har en stor glipa som alla kan smyga sig fram till och får reda på det mesta. Jag är ganska öppen. Öppen med hur jag känner inför saker, personer och ting. Det vet alla som känner mig. Jag skäms inte över att jag kan tänka på ett av mina ex bara sådär. Det handlar om personer som har gjort mig till den jag är. Det handlar om människor som har älskat mig, fått mig skratta. Så varför anses detta så konstigt? Ni vet, i alla fall från exets sida. Känns helt banalt för mig att inte kunna skriva ett hej på ett mail men att skriva strunt med någon man känt i en kvart. Vad är en kvart i gemförelse med ett antal år? Jag vet inte. Men jag har väl inset att alla inte kan acceptera sig själv och sina val. För så dålig är jag inte, jag är bra. Jag är bättre än bra och det vet jag. Jag är en människa som tycker om mina vänner, mina fiender, mina ex. Alla har vi ju en gång känt varandra, skratta, gråtit kramats - eller har jag drömt?

Work It

Puh. Nu har jag kört 20 min på maskinen. Så samanlagt har jag tränat 40 min idag och sprungit 7,1km. Ganska nöjd. Plus att jag gjorde 80 ben övningar samt 100 mag övningar. Ska proppsa på att vi ska köpa ny tränings grejen till Vårat Wii, har ju Wii Fit brädan så det borde ju gå smidigt. Det nya "spelet" har en massa bra övningar för att träna sås som boxning m.m. Imorgon funderar jag på om jag ska dra mig upp i ottan för att gå på en power walk eller köra ett lång pass på maskinen. Nu blir de tv som gäller och inväntan på R. Go kväll!

Jag väntar ...

Lyssnar på B. Letat fram brevet till facket. Ätit Thai med R. Han åkte dock tillbaka till jobbet. Så nu sitter jag här hemma själv. Hade ju velat gått en lång prommis med honom ikväll. Får bli till veckan. Vaknade imorse pigg som en lärka. Sprang 20 min på maskinen. Så nu ska jag snart köra minst 20 min till. Sen ska jaga bara mysa ner mig i sängen och invänta R. Hm.. Bara 1 månad kvar tll London nu. Ska bli så skönt med 2 veckors semester. På lördag blir det häng med gänget. Ska bli så kul att träffa alla - har tofflat för mycket. Annar så var Lilly hemma i helgen så vi körde en nykter spontan utgång på Plaza - underbart.

Love that girl - en sann vän i vått och torrt. Vi finns där för varandra trotts allt som vi har gått igenom. Det är egentligen ett under på något vis att det är vi som står kvar - starkare än någonsin. Visst gumman. Men vi är inte som andra. Det är bara förlorare som ger upp om hoppet, vänskapen och kärleken. Förlorare finns de gått om i Östersund, så även i övriga landet. Men alla är vi olika, alla är vi skapt och formade vårat eget vis. Vissa orkar helt enkelt inte kämpa. Eller ens säga hej. Så är livet. Jag känner bara en stark lycka över allt som är omkring mig, R, vännerna, familjen. Vårt hem, framtid och kärlek. Allt känns så fantastikt bra nu. Jag har längtat efter den här tryggheten i så många år nu. Jag har helt enkelt längtat efter att bli en vuxen, ansvarstagande individ med bra värderingar. Ett verandaliv. Citerar LIlly:

Jag längtar efter ett tryggt verandaliv. Någonting som är viktigare än allt annat är vänlighet, godhet och kärlek. Svenssons perfektion även kallat!

Du satte orden i min mun. Så känns det hos mig. Det känns tryggt. Stabilt. Vuxet. Hos oss finns vänlighet, godhet och kärlek. Jag vet dock att alla inte vill leva efter Svensson mallen. Men den är fin om den känns rätt för just dig. För trygghet skapar bra individer, bra tankar och mycket kärlek.




RSS 2.0