The problem with love is?

Första dagen på nya jobbet gick super bra. Känns redan bra. Ur trevlig tjej som jag ska efterträda. Vi hade gemensamma nämnare i en viss pojke från körfältet. Östersund är litet. Ja, även jag har konstaterat de nu. Tog dock lite väl lång tid på mig.

I alla fall så diskuterade vi - män/killar/pojkars förmåga eller snare oförmåga att våga visa sitt innersta, våga var den de är och våga vara kär. De som stoppar dessa gossar är förmodligen så enkelt som rädsla. Tjejer, de är lika rädda för att bli sårad om än mer. För en gosse måste vara hård, manlig och stolt. Det är så de ser ut i dagens samhälle och då är det svårt att vara sårbar, liten och totalt ner kärad. Sorry honeys - de kommer vara så här ett tag fram över.
Men vi kan ju alltid hoppas på att vi hittar honom, han som Carrie fick och slarvade bort. Mannen med stort M. (Adian). För det finns gossar där ute som vill och vågar vara manliga, vågar vara sig själv och vågar falla för någon. Dessa ska man ta vara på. För de är få där ute. Tyvärr.

God natt.



Kommentarer
Postat av: Lilly

Hejsan hjärtat!

Grattis till jobbet ännu en gång.

I lovilove you...



Always!

2008-08-19 @ 18:33:40
URL: http://lworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0